Prima Pagina aplicatii Notate opreste rotirea automata a ecranului principal al iPhone 6 Plus

Notate opreste rotirea automata a ecranului principal al iPhone 6 Plus

Notate este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru terminalele iPhone 6 Plus, el fiind gandit in ideea de a impiedica aceste dispozitive din a mai roti ecranul principal de aplicatii in momentul inclinarii.

Notate

Apple a implementat in iPhone 6 Plus acest sistem de rotire automata a ecranului in ideea de a ne permite sa utilizam mai usor ecranul principal de aplicatii, sau Springboard, pe un ecran atat de mare, dar unii utilizatori nu sunt incantati de idee. Aici intervine Notate, care din momentul instalarii blocheaza complet aceasta functionalitate, insa o face doar pentru ecranul principal de aplicatii, nu si pentru restul aplicatiilor sau meniurilor pe care le putem accesa in iOS.

Dupa cum prea bine probabil stiti deja, compania Apple permite blocarea completa a orientarii ecranelor iDevice-urilor noastre, astfel ca ele nu vor mai rotite in momentul inclinarii, dar acest lucru se aplica in intregul sistem de operare. Notate rezolva problema prin limitarea doar la ecranul principal de aplicatii, astfel ca restul interfetei sistemului nu va fi afectata de modul in care decidem noi sa ne folosim

Notate este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Cristiano Necsoi

  salut zaone…este vreun tweak pt iphone6 sa faca aceeasi ca si i6 (sa roteasca ecranul)…???
  am tot cautat dar pina acum fara succes..poate ma ajuti tu cu ceva…stima.!!!

 • Cristiano Necsoi

  gata..am gasit Rotate ….e super, face identic ca i6 …!!!

 • Eugen

  Intrebare…..
  La voi inca se mai roteste cand este in springboard?
  Cand am luat telefonul si la mine se totea insa dupa cele doua updateuri de ios a incetat sa faca asta. Nu manderanjeaza, ba chiar imi convine, doar ca eram convins ca a fost scoas acest feature din noul ios…inteleg ca la voi functioneaza in continuare?

 • Tudor

  Salut, baieti! Sunt intr-o mare, mare dilema..vreau sa-mi achizitionez un telefon si nu stiu ce..Optez intre Note 4 si iPhone 6 plus..eu momentan detin Note 3..mentionez ca-mi place ecranul lui Note 4, dar imi face si cu ochiu’ 6 plus..si v-as ruga, in limita timpului vostru, sa-mi si argumentati de ce..sa ma ajutati sa ma deci..Multumesc!