Notate opreste rotirea automata a ecranului principal al iPhone 6 Plus

Notate este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru terminalele iPhone 6 Plus, el fiind gandit in ideea de a impiedica aceste dispozitive din a mai roti ecranul principal de aplicatii in momentul inclinarii.

Notate

Apple a implementat in iPhone 6 Plus acest sistem de rotire automata a ecranului in ideea de a ne permite sa utilizam mai usor ecranul principal de aplicatii, sau Springboard, pe un ecran atat de mare, dar unii utilizatori nu sunt incantati de idee. Aici intervine Notate, care din momentul instalarii blocheaza complet aceasta functionalitate, insa o face doar pentru ecranul principal de aplicatii, nu si pentru restul aplicatiilor sau meniurilor pe care le putem accesa in iOS.

Dupa cum prea bine probabil stiti deja, compania Apple permite blocarea completa a orientarii ecranelor iDevice-urilor noastre, astfel ca ele nu vor mai rotite in momentul inclinarii, dar acest lucru se aplica in intregul sistem de operare. Notate rezolva problema prin limitarea doar la ecranul principal de aplicatii, astfel ca restul interfetei sistemului nu va fi afectata de modul in care decidem noi sa ne folosim

Notate este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.