Game of Thrones se apropie de lansarea in App Store (Video)

Game of Thrones este cel mai popular serial TV american cu sute de milioane de fani in intreaga lume, iar incepand de saptamana viitoare el va avea inclusiv un joc dedicat terminalelor iPhone si tabletelor iPad.

Game of Thrones pentru iPhone si iPad este prezentat in clipul video de mai sus in versiunea care va ajunge peste doar cateva zile in App Store-ul companiei Apple si vorbim despre un titlu extrem de complex dezvoltat de catre compania americana Telltale games. Fiind un joc gandit special pentru a spune o poveste complexa a unei lumi cuprinse de razboaie sangeroase, Game of Thrones este gandit in asa fel incat sa ne ofere si posibilitatea de a o explora intr-un mod inteligent.

Practic Game of Thrones ne va da posibilitatea de a alege modul in care vom evolua in cadrul sau, astfel ca alegerile pe care le facem pe parcursul gameplay-ului vor stabili felul in care se va desfasura povestea conceputa de catre dezvoltatori. In aceasta idee, in cazul in care veti dori sa rejucati Game of Thrones peste o anumita perioada de timp, veti putea beneficia de o experienta complet diferita, asta daca va veti aduce aminte sa schimbati deciziile luate in timpul controlarii personajelor voastre.

In ceea ce priveste motorul grafic, vorbim despre un joc ce profita de toate noutatile implementate de catre compania in iOS 8 si de hardware-ul noilor sale produse, astfel ca aspectul vizual nu ne va dezamagi din vreun punct de vedere. Acestea fiind spuse, Game of Thrones va putea fi cumparat din App Store incepand cu data de 4 decembrie, el urmand a fi disponibil in format universal in App Store, asa ca il veti putea instla pe oricare dintre terminalele voastre.