Inlocuire buton Home iPhone 5 si iPhone 5C

Inlocuire buton Home iPhone 5 si iPhone 5C este o procedura nu chiar atat de complexa pe care unii dintre voi s-ar putea sa fiti nevoiti sa o indepliniti deoarece exista posibilitatea ca aceasta componenta sa refuze sa mai functioneze corect.

Inlocuire buton Home iPhone 5 iPhone 5C

In imaginile acestui articol aveti prezentata intreaga procedura pentru inlocuire buton Home iPhone 5 si iPhone 5C, iar in afara desfacerii unor butoane, a deconectarii unor cabluri si a schimbarii componentei nu veti avea chiar atat de multe de facut. Inainte sa incepeti este bine de stiut faptul ca toata procedura de inlocuire buton Home iPhone 5 si iPhone 5C implica si renuntarea automata la garantia terminalului vostru, deci trebuie sa fiti pregatiti pentru acest lucru.

Pentru a indeplini totul este nevoie de putina indemanare si putin mai multa rabdare deoarece vorbim despre suruburi foarte mici, o carcasa care trebuie defacuta cu grija si cabluri flex care se pot rupe extrem de usor. In aceasta idee, trebuie sa nu fortati terminalul pentru ca nu are rost sa rupeti vreun piciorus de prindere sau vreun cablu al ecranului, deci trebuie sa aveti foarte mare grija, altfel riscati sa necesitati o reparatie mult mai complicata dupa mica voastra aventura.

Inlocuire buton Home iPhone 5 si iPhone 5C

Mai jos aceti componentele necesare pentru indeplinirea procedurii, ele fiind disponibile in versiuni similare si in diverse magazine online din Romania, iar pozele va explica foarte clar cum trebuie sa indepliniti totul.

  • buton Home nou plus cablu flex- Buy now
  • ventuza pentru ridicarea ecranului – Buy now
  • surubelnita in 5 puncte – Buy now
  • surubelnita Phillips #ooo – Buy now
  • cutter – Buy Now

Inlocuire buton Home iPhone 5 iPhone 5C 1

Inlocuire buton Home iPhone 5 iPhone 5C 2

Inlocuire buton Home iPhone 5 iPhone 5C 3

Inlocuire buton Home iPhone 5 iPhone 5C 4

Inlocuire buton Home iPhone 5 iPhone 5C 5

Inlocuire buton Home iPhone 5 iPhone 5C 6