Camera iPhone 6 are o problema majora noua cunoscuta de Apple

Camera iPhone 6 plasata in panoul frontal al terminalului are o problema majora, conform unui numar tot mai mare de clienti ai Apple, dar si conform unui angajat al celor din Cupertino care lucreaza intr-un Apple Store.

Camera iPhone 6 problema miscare 2

In imaginea de mai sus puteti vedea problema care afecteaza camera iPhone 6, componenta parand a se misca in interiorul carcasei terminalului in timpul utilizarii, devenind nealiniata cu aceasta. Problema camera iPhone 6 a fost raportata de un numar tot mai mare de utilizatori atat pe forumurile de discutii ale companiei Apple, cat si pe website-urile unor service-uri specializate pe repararea produselor celor din Cupertino.

Camera iPhone 6 se misca in interiorul carcasei

Problema privind camera iPhone 6 se manifesta prin aparitia unui gol gri in partea stanga sau dreapta a camerei, el fiind usor vizibil de catre utilizatori la o simpla inspectie a produsului, iar in imagini puteti vedea exact cum arata ea. Desi problema poate fi deranjanta din punct de vedere estetic sau moral, ea nu afecteaza in vreun fel capacitatea terminalelor de a inregistra poze la fel de bune precum inaintea aparitiei sale, deci nu trebuie sa va faceti probleme

Apple Store employee here, we don’t know why they shift and if you choose we can replace the display which will replace the front facing camera or just swap the device all together. I usually just offer the full unit swap since customers feel the entire device is defective at that point. I only recommend display repairs if a customers data is not backed up and that poses less of a risk for data loss than obvious full data loss of a whole unit swap if the customer is not backs up.

Avand in vedere ca vorbim despre o problema raspanduta ce afecteaza camera iPhone 6, Apple este constienta de existenta sa si le recomanda angajatilor sa inlocuiasca pe loc unitatile cu probleme, sau sa le schimbe ecranele impreuna cu aceasta componenta. In citatul de mai sus aveti marturia unui angajat al Apple care sustine ca toate unitatile problematice pot fi inlocuite la Apple fara vreun cost suplimentar, dar desigur ramane intrebarea: de ce ar putea avea o asemenea problema un terminal atat de scump?

Camera iPhone 6 problema miscare

Deocamdata nimeni nu poate oferi un raspuns si Apple nu o va face, dar atat timp cat calitatea pozelor nu este afectata de camera iPhone 6, lucrurile nu sunt chiar atat de grave.

Camera iPhone 6 problema miscare 1