Prima Pagina aplicatii VLC pentru iPhone si IPad cauta beta testeri

VLC pentru iPhone si IPad cauta beta testeri

VLC este unul dintre cele mai populare programe cu ajutorul caruia pot fi vizualizate filme pe PC-uri si la un moment dat inclusiv pe iPhone sau tablete iPad, aplicatia fiind totusi retrasa din App Store acum cateva luni.

VLC iPhone

Retragerea a avut la baza incompatibilitatea dintre aplicatia VLC si iOS 8, dezvoltatorii titlului continuand totusi procesul de dezvoltare a titlului in vederea relansatii in magazinul de aplicatii al Apple. Aceasta relansare se apropie cu pasi repezi, astfel ca o noua versiune a fost trimisa la compania Apple pentru a fi publicata in vederea testarii beta, iar cei de la Appdium cauta acum utilizatori interesati sa faca parte din echipa care o va testa.

In aceasta pagina va puteti inscrie in vederea primirii unei versiuni beta a aplicatiei pentru a o testa cu propriile terminale inainte ca ea sa fie lansata in App Store, dar nimeni nu stie cand va avea loc acest lucru. Testarea beta presupune a fi mai intai acceptat de catre dezvoltatori si mai apoi acceptarea faptului ca aplicatia va avea foarte multe probleme pe care voi va trebui sa le raportati pentru ca ele sa fie rezolvate inaintea publicarii oficiale.

Acestea fiind spuse, munca voastra ar putea ajuta milioane de utilizatori de pe glob care nu vor intampina batai de cap dupa instalarea versiunii oficiale, asa ca daca sunteti interesati va recomansa va inscrieti pentru testare.

 • erb

  Oare va oferi suport pentru DTS ca versiunea veche? 😀

 • valentin

  Vezi ca exista Infuse , care are suport DTS si merge foarte bine

 • erb

  Da, dar Infuse e pe bani, VLC a fost gratuit.

 • erb

  Dap, am reincercat Infuse 3 si dupa cum stiam, cand incerci sa rulezi un film cu audio DTS iti cere sa faci upgrade la versiunea Pro ce costa 9 euro.

 • hov

  Eu am inca vlc pe ipad..

 • Moro

  Daca aveti cumva sincronizate cumparaturile in iTunes puteti sa instalati aplicatia din iTunes in cazul in care fisierul vlc.ipa exista la voi in calculator.