iOS 8.1.1 jailbreak este sigur, conform unui renumit hacker

iOS 8.1.1 jailbreak a fost lansat de catre o echipa de hackeri chinezi sub denumirea TaiGJailbreak in cursul saptamanii trecute si multi dintre voi v-ati intrebat cat de sigur este el pentru utilizare.

iOS 8.1.1 jailbreak este sigur musclenerd

Ei bine astazi a venit un raspuns din partea celui mai cunoscut hacker care a dezvoltat solutii de jailbreak si unlock pentru terminale iPhone, iPad si iPod Touch, nickname-ul sau fiind MuscleNerd. In trei mesaje publicate in cursul acestei zile pe Twitter, hackerul american a afirmat ca TaiGJailbreak este sigur pentru utilizare si nu contine software care sa fie extrem de deranjant pentru utilizatori, el descriind doar un sistem de logare a a unor URL-uri si nimic mai mult.

Separat de acestea, hackerul sustine ca sistemul de unterhered jailbreak implementat in aceasta solutie de iOS 8.1.1 jailbreak este mult mai “curat” decat cel folosit in Pangu Jailbreak, el putand fi usor inspectat. Acestea fiind spuse, acum avem si confirmarea care ne spune ca iOS 8.1.1 jailbreak poate fi utilizat fara griji in terminalele noastre, asa ca daca v-ati facut griij, MuscleNerd ar trebui sa vi le fi disipat acum, niciun alt hackeri neavand comentare care sa sustina contrariul.

Inainte sa inchei trebuie sa va spun ca exista presupunerea ca MuscleNerd ar fi contribuit la dezvoltarea TaiGJailbreak, dar e putin probabil ca el sa sustina un software periculos pentru utilizatori. Pe prima pagina a iDevice.ro gasiti un tutorial iOS 8.1.1 jailbreak.