Prima Pagina iOS 8.1.1 iOS 8.1.1 jailbreak este sigur, conform unui renumit hacker

iOS 8.1.1 jailbreak este sigur, conform unui renumit hacker

iOS 8.1.1 jailbreak a fost lansat de catre o echipa de hackeri chinezi sub denumirea TaiGJailbreak in cursul saptamanii trecute si multi dintre voi v-ati intrebat cat de sigur este el pentru utilizare.

iOS 8.1.1 jailbreak este sigur musclenerd

Ei bine astazi a venit un raspuns din partea celui mai cunoscut hacker care a dezvoltat solutii de jailbreak si unlock pentru terminale iPhone, iPad si iPod Touch, nickname-ul sau fiind MuscleNerd. In trei mesaje publicate in cursul acestei zile pe Twitter, hackerul american a afirmat ca TaiGJailbreak este sigur pentru utilizare si nu contine software care sa fie extrem de deranjant pentru utilizatori, el descriind doar un sistem de logare a a unor URL-uri si nimic mai mult.

Separat de acestea, hackerul sustine ca sistemul de unterhered jailbreak implementat in aceasta solutie de iOS 8.1.1 jailbreak este mult mai “curat” decat cel folosit in Pangu Jailbreak, el putand fi usor inspectat. Acestea fiind spuse, acum avem si confirmarea care ne spune ca iOS 8.1.1 jailbreak poate fi utilizat fara griji in terminalele noastre, asa ca daca v-ati facut griij, MuscleNerd ar trebui sa vi le fi disipat acum, niciun alt hackeri neavand comentare care sa sustina contrariul.

Inainte sa inchei trebuie sa va spun ca exista presupunerea ca MuscleNerd ar fi contribuit la dezvoltarea TaiGJailbreak, dar e putin probabil ca el sa sustina un software periculos pentru utilizatori. Pe prima pagina a iDevice.ro gasiti un tutorial iOS 8.1.1 jailbreak.

 • Catalin Alex

  Am i6 si nu vreau sa fac un JB prost care sa lase reziduri peste tot dupa ce dau restore.

  Aici am citit ca JB 8.1.1 e sigur dar lasa reziduri dupa restore ?

  Ma intereseaza mult pentru ca locuiesc in Anglia si aici uneori in apple store la garantie cica iti verifica telefonul (ceva ce am auzit) si prefer sa raman cu garantia intreaga….

 • @Catalin Alex: Orice faci tu pe telefonul ala ramane intr-o forma sau alta pe NAND Flash, asa ca e cam imposibil sa ascunzi un jailbreak sau un cod secret, daca nu suprascrii spatiul liber.

 • . nine

  doar ce vin de la Apple Store Spania…(pixel mort ) mi.au schimbat displayu’ si i.au facut tot felu de teste ca cica ‘ a dat eroare de 2 ori la masina’…. am avut jailbrek p el,si mi l.au dat cu display nou,fara probleme…asa ca nu cred ca se baga la verificat memoria….

 • LarryBML

  O fi el curat jailbreak-ul dar IOS 8.1.1 este dezastru la baterie. Mananca baterie vazand cu ochii fara sa faci nimic cu telefonul.

 • Pingback: Lista erori iOS 8.1.1 jailbreak TaiGJailbreak()

 • xxx

  Faceti inainte un clean restore si Set as new, dupa care faceti jailbreak. Eu nu am probleme cu wifi/bluetooth, nici cu bateria. Totul smooth …

 • Pingback: iOS 8.1.1 jailbreak TaiG – hackerii vorbesc despre suportul pentru iOS 8.2 si viitorul solutiei de jailbreak()

 • catalin

  Am si eu o întrebare : Zaone actualul appsync 8.x e si pentru Jailbreak iOS 8.1.1 ? Ca l-am instalat din cydia dar nu reușesc sa sincronizez aplicații de pe PC cu iTunes ….da o eroare . Ms anticipat

 • Pingback: iOS 8.1.1 jailbreak – creatorul Cydia vorbeste despre siguranta utilizarii()