iOS 8.1.1 jailbreak TaiG – hackerii vorbesc despre suportul pentru iOS 8.2 si viitorul solutiei de jailbreak

iOS 8.1.1 jailbreak a fost lansat in mod surprinzator in cursul saptamanii trecute de catre o echipa de hackeri chinezi, el aducand pentru noi posibilitatea de a exploata orice versiune a iOS 8 lansata pana acum.

TaiGJailbreak iOS 8.1.1

Pentru ca in ultimele zile au existat numeroase intrebari in legatura cu solutia de iOS 8.1.1 jailbreak, cei de la TaiG s-au gandit sa publice un set de intrebari si raspunsuri pentru a lamuri utilizatorii din lumea intreaga in legatura cu solutia lor de jailbreak. Pentru inceput, ei sustin ca iOS 8.2 nu poate fi jailbroken deocamdata deoarece este in versiune beta, asta in ciuda faptului ca versiunea de iOS a fost mentionata de la bun inceput ca fiind compatibila cu programul, hackerii avand exploit-uri pentru ea, insa prefera sa nu le divulge deocamdata.

In fact, support of iOS 8.2 has been completed by TaiG, as 8.2 is still at beta stage, we have disabled support for 8.2 in current public release. Releasing a stable iOS version around Thanksgiving, and maintain it until the first quarter of next year, has been usual practice of Apple, which means 8.1.1 will be around for quite some time, and it is a relatively stable firmware. These are the main reasons that TaiG chose to release JB for 8.1.1.

Continuand, ei explica faptul ca lansarea iOS 8.1.1 jailbreak are la baza faptul ca in trecut Apple a lansat update-uri pentru iOS in perioada Zilei Recunostintei si apoi a evitat sa mai actualizeze sistemul de operare pana dupa inceputul unui an nou. In aceasta idee, hackerii sunt de parere ca pana la inceputul anului viitor TaiGJailbreak va ramane utilizabil pentru orice persoana interesata fara ca Apple sa aiba vreo dorinta de a il bloca printr-un update.

iOS 8.1.1 jailbreak – intrebari frecvente

Hackerii chienzi sustin ca divulgarea unor exploit-uri noi pentru aceasta solutie de jailbreak are la baza dorinta utilizatorilor de a avea un asemenea software, ei sustinand ca au in echipa un cunoscut hacker dezvoltator de solutii de jailbreak in trecut. Fara a da nume, putem specula ca este vorba despre binecunoscutul MuscleNerd, cel care a anuntat lansarea solutiei de jailbreak si a confirmat ca ea este sigura pentru utilizare, girand practic pentru TaiGJailbreak.

In our team we have the 3rd (probably the 1st) developer in the world who has accomplished JB individually. We will try to give you surprises in every subsequent iOS public release, and we are very confident about that.

In final, cei de la TaiG lanseaza o invitatie de colaborare celor de la Pangu pentru dezvoltarea viitoarelor solutii de jailbreak si sustin ca vor oferi suport pentru iOS 8.2 in momentul in care va fi lansat. Daca aceste doua lucruri se vor infaptui sau nu vom afla in lunile urmatoare, Apple dorind cel mai probabil sa blocheze pana anul viitor toate exploit-urile ce permit efectuarea de jailbreak pentru iDevice-urile sale.

Acestea fiind spuse, iOS 8.1.1 jailbreak pare sa fi fost gandit ca o solutie care sa poata fi reutilizata in viitor de catre o echipa de hackeri dornica sa obtina cat mai mult din banii companiilor chinezesti dornice sa investeasca in asemenea programe software.