LockSmoother permite personalizarea ecranului de blocare in iOS

LockSmoother este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem personaliza ecranul de blocare, sau LockScreen-ul, iDevice-urilor care ruleaza iOS 8.

LockSmoother

LockSmoother are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare, iar cu ajutorul sau putem implementa sau modifica o serie de efecte ce vor fivizibile in LockScreen. Actuala versiune a LockSmoother este disponibila in Cydia intr-o versiune alpha, deci este departe de a fi perfecta, astfel ca trebuie sa fiti pregatiti pentru eventuale probleme de utilizare sau afisari incorecte ale animatiilor, dar lucrurile se vor rezolva in viitor.

LockSmoother allows you to customize your lockscreen with some sleek effects. Everything is editable through the settings panel. This version is only an alpha, so there are only a few effects available. I’ll add more in the future updates!

LockSmoother are deocamdata un set limitat de animatii disponibile pentru iPhone, iPad si iPod Touch, dezvoltatorul urmand a implementa o gama mult mai diversificata in viitorul nu foarte indepartat pentru noi. LockSmoother este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in repo-ul BigBoss al Cydia.