Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge sunt confirmate pentru lansare

Samsung Galaxy S6 este denumirea viitorului smartphone high-end al companiei Samsung, el urmand a fi lansat in cursul anului viitor pe piata impreuna cu un Samsung Galaxy S6 Edge cu ecran curbat spre margine.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 a fost prima oara confirmat in vederea lansarii in cursul lunii trecute cand informatii obtinute de la surse apropiate companiei coreene au sustinut ca terminalul este dezvoltat un cadrul unui proiect numit Project Zero. Acum acele informatii sunt completate de altele care confirma dezvoltarea sa impreuna cu un nou terminal numit Samsung Galaxy S6 Edge, produsul fiind gandit pentru a avea un ecran curbat spre margine.

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi lansate anul viitor

Pentru project zero si Samsung Galaxy S6, compania Samsung a regandit complet strategia de dezvoltare a propriilor produse, totul in ideea de a face terminalele sa iasa in evidenta in fata celor ale competitorilor. Aceasta regandire a strategiei sale implica lansarea Samsung Galaxy S6 Edge care va fi avea, cel mai probabil, caracteristici similare cu cele ale Samsung Galaxy Note Edge, adica un ecran curbat spre exteriorul carcase si hardware identic sau extrem de apropiat de cel al Samsung Galaxy S6.

We have also learned that similar to the Galaxy Note Edge, Samsung will be launching a variant of the Galaxy S6 with a curved display, called the Galaxy S6 Edge (the name could change in the coming months, but we don’t think there’s a high chance that will happen.) We don’t have more details, but we’re guessing the curved screen will be similar to that of the Galaxy Note Edge’s and will bend at one side of the phone.

Conform informatiilor aparute pana acum, Samsung Galaxy S6 va avea un ecran Quad HD cu rezolutie de 2560 × 1440 pixeli fara a se oferi detalii despre dimensiune, procesoare de 64 de biti Exynos 7420 si Snapdragon 810, camera principala de 16 sau 20 de megapixeli, camera frontala de 5 megapixeli si un nou senzor Broadcom. Din punct de vedere hardware terminalul va fi cat se poate de puternic, dar daca nu va avea si un design pe masura, atunci nu va fi atractiv.

In anii trecut Samsung a pierdut foarte multa atentie si popularitate lansand terminale cu design neatractiv si materiale de proasta calitate, iar daca in Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge nu va schimba strategia, atunci va avea in continuare foarte multe de pierdut.