Vivo X5 Max – cel mai subtire smartphone cu cele mai subtiri componente

Vivo X5 Max cel mai subtire smartphone

  Vivo X5 Max este cel mai subtire smartphone de pe glob, dar acest lucru il stiati deja pentru ca v-am vorbit in cateva articole despre produsul celor de la Vivo, el fiind oficial lansat in cursul acestei zile in China. Conform specificatiilor oficiale oferite de catre producatorul chinez Vivo, noul Vivo X5 Max are o grosime de numai 4.75mm in cea mai subtire parte a sa, insa desigur ca vorbim despre un smartphone care are o camera ce iese in afara carcasei , acolo grosimea sa fiind mai mare.

  Trecand peste faptul ca vorbim despre o mica inselatorie a celor de la Vivo care prezinta un produs ce in realitate are specificatii diferite, deoarece nu este drept dintr-un capat in altul, terminalul estee foarte bun pentru chienzi. Partea interesanta la acest produs, care merita laudata, este ca a sa placa de baza are doar 1.7mm grosime, difuzorul are 2.45mm grosime, iar toate astea in timp ce in el este disponibil un slot dual-SIM pentru a fi utilizat in doua retele GSM simultan.

  Pe partea de specificatii Vivo X5 Max are un ecran Super AMOLED de 5.5 inch cu rezolutie 1080p de 1920 x 1080 pixeli, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 tactat la 1.7 GHz, 2 GB RAM, camere de 13 megapixeli si 5 megapixeli, plus 16 GB spatiu de stocare. Combinate cu Android 4.4.4 KitKat, componentele ar trebui sa ofere o experienta de utilizare extrem de buna in orice conditii, insa asta ramane de descoperit de catre chinezii care vor cumpara terminalele.

  Vivo X5 Max va putea fi cumparat incepand din 22 decembrie la pretul de 486$.