iOS 8.1 nu mai este semnat de Apple, instalarea devine imposibila

iOS 8.1 a fost lansat in luna octombrie pentru a rezolva o multitudine de probleme ale sistemului de operare iOS, el avand parte si de prima solutie de jailbreak pentru iDevice-uri.

iOS 8.1

Avand in vedere ca iOS 8.1.1 a fost lansat cu doar doua saptamani de zile in urma si a blocat solutia de jailbreak Pangu, faptul ac Apple a continuat sa semneze iOS 8.1 timp de doua saptamani de zile a fost destul de neobisnuit. La fel de neobisnuit este si faptul ca Apple a incetat procesul de semnare a SHSH-urilor pentru iOS 8.1 in momentul in care iOS 8.1.1 jailbreak a fost lansat, semn ca Apple a incercat sa ne ofere posibilitatea de a face jailbreak fara griji.

In momentul de fata nu conteaza ce versiune a iOS aveti instalata in terminalele voastre, deoarece exista o solutie de jailbreak pentru fiecare dintre ele, cea mai recenta fiind numita TaiGJailbreak si fiind compatibila cu cele mai recente versiuni ale sistemului de operare. In premiera iOS 8.2 beta 1 poate fi jailbroken, asa ca aceasta incetare a semnarii SHSH-urilor pentru iOS 8.1 nu ne afecteaza in vreun fel, deci actiunea celor de la Apple nu vasupara prea multa lume.

Acestea fiind spuse, acum puteti face fara grija update inclusiv la iOS 8.1.1 daca doriti jailbreak, iar un tutorial iOS 8.1.1 jailbreak veti gasi pe prima pagina a iDevice.ro.