Apple va oferi un iPhone surpriza dupa lansarea iPhone 6S

iPhone 6S va fi lansat anul viitor pe piata, cel mai probabil in luna septembrie, iar in oferta companiei americane se va regasi un iPhone surpriza despre care aflam detalii acum.

iPhone-uri Apple

Conform unor surse asiatice apropiate companiei Apple, in 2015 cei din Cupertino vor lansa un nou iPhone cu ecran 4 inch inch, acesta urmand a ajunge pe piata in a doua jumatate a anului, cel mai probabil impreuna cu iPhone 6S. Desi unii ar putea spune ca vom vorbi despre un terminal complet nou care va continua traditia smartphone-urilor cu ecrane de 4 inch, va spun inca de pe acum ca nimic absolut nou nu va ajunge in magazine, ci vorbim despre batranul iPhone 5S.

Wei Feng network Dec. 3 news, Taiwan’s “Electronic Times,” said the message from the supply chain that Apple will begin the second half of 2015 to launch the new iPhone 4.0 inches screen. Reports that Apple made ​​this decision in view of the user one-hand operation convenience. Reports that Apple would like to provide 4.0 inches of the iPhone, mainly for the convenience of single-handed operation of female users on the device.

Apple va lansa un nou iPhone de 4 inch in 2015?

Apple si-a facut un obicei de a tine un model al iPhone in vanzare timp de minim 3 ani de zile, iar iPhone 5S va intra anul viitor in al treilea an de la lansare, asa ca exista putine sanse ca terminalul sa fie deja dat uitarii de catre americani. Coroborand aceasta strategie cu faptul ca iPhone 5C va fi scos din vanzare de catre compania Apple in cursul anului viitor dupa o sistare a productiei, iPhone 5S va ramane singurul model viabil pentru a fi mentinut in vanzare.

Acum, desi zvonurile sustin ca Apple va lansa un model nou al iPhone cu ecran de 4 inch, desigur ca nu va fi vorba despre asa ceva, ci despre o simpla mentinere in vanzare a actualului model de 8GB al iPhone 5S. Acestea fiind spuse, 2015 nu ne va aduce un nou iPhone cu ecran de 4 inch, ci doar va mentine in vanzare unul vechi.

22 COMENTARII

  1. Dragi compatrioti, anunt ca ma retrag de pe acest forum, urmand ca sa imi vand iphonul 5s si ipad 4 ! Mi-a facut placere timp de 3 ani cand am fost pe Apple ! Zaone, iti urez sa ai putere sa mergi mai departe cu idevice.ro ! Sa fii sanatosi ! Forzza APPLE !

  2. @stavros: Stii ca sunt multi utilizatori Android care citesc iDevice.ro ? 😉
    @florinirimia: Da, ieftin si fara spatiu de stocar.e
    @nepheloid48: Tot 4.7 inch.

  3. Este evident ca la anul va trebui sa mi schimb telul…Sper sa apara un 6S super reusit.. Altfel sunt in buda…si daca imi iau mini lopata apple, am scapat si de sindromul tabletei…asta ca o paranteza…oricum, dela 5S la o marime ca a lui 6, este ceva…

  4. Deci ultimele zvonuri sustin ca la anul vor aparea 4 telefoane apple pe piata.5c-u; iese din productie intra 5s la pretul de 0$(in state la pret de ab ,deci practic devine un 5c o idee mai scumput) 6 si 6plus se vor fabrica in continuare presupun.6S si 6plus S sau cum va fi numit probabil vor iesi ca deobicei in toamna.5s-ul de 8gb nu cred ca este cel la care fac referire zvonurile.Totusi de ce sa nu dam crezare acelor surse cum ca Apple va lansa ceva nou si compact de 4 inchi ,poate 4.2-.4.3 max utilizabil cu doar o mana f usor (vechea lor reteta) si cu acelasi hardware de pe 6S deoarece va fi sigur posibil din pdv al hardware-ului!?Eu cred ca piata inca doreste asa ceva si chiar f mult.Eu personal sunt unul din aceasta categorie.Acum depinde daca acel dispozitiv va fi unul tot premium sau daca va fi unul gen budget (cum a fost 5c-ul ) cu hardware mai slabut decat pe 6S.Cred ca sunt sanse peste 50% sa vedem asa ceva in 2015,daca nu in 2016 eu zic ca sansele sunt si mai mari de atat.Astept nerabdator sa vad ce deviceuri vor veni anul viitor atat de la APPLE cat si de la celelalte companii 😀

  5. Și eu am android, un M8 dar sincer de când s-a lansat iPhone 6 cred ca am văzut peste 100 de review uri . Am și 3 tablete ios și un ip4s
    E clar nu mai e mult si o sa revin la ios. 🙂

  6. In legatura cu stavros…Zaone sunt curios… daca faci un mic poll “Ati renunta la ios pentru android sau eventual windows phone dupa cele intamplate cu iOS 8 si iPhone 6 / 6+ ?”
    As paria rezultate dezastruase.. Daca apple o tine tot asa…

  7. Sa fie iPhone C, cu carcasa de plastic? 🙂 Ar fiu aiurea rau, dar Apple ar putea fi imbatata de succesul 6 si 6+, si sa forteze mana fanilor cu un 6C cu 8 GB RAM, la doar… 699 dolari

  8. Nu cred ca Apple va mai introduce vreun model de 8GB avand in vedere ca varianta de 32GB a fost scoasa cel mai probabil ca 16-le va deveni noul 8GB. Ma gandesc ca daca Apple scoate update-uri intermediare de aproape 2GB 8 nu numai ca sunt insuficienti, dar posibil sa nu ajunga nici pentru toate update-urile daramite pentru aplicatii.

  9. @Leon… Am iun acest moment Nokia Lumia 930. Un fel de varf de gama de la Nokia. Tin sa spun ca e muci cu carne. adica se fragmenteaza miscarea in ………… Ei bine da, in Temple Run 2. Ca sa intelegi cum merge un tel cu 2 G ram, cu Qcore si video Adreno 330. Am avut inainte Samsung S5 si inainte de el am avut Iph 5s (alb ca manelistii). Concluzia mea de semi hater vis-a-vis de Apple e ca totusi rupe tot. Sistemul e indiscutabil mai stabil, nu fragmenteaza niciodata. E mai restrictiv la utilizare fata de wp si de android dar ramane top.

  10. @adid probabil vorbesti de vechile produse apple care erau superb de stabile.
    daca ai pune mana pe un iphone cu ios 8 si l ai utiliza cateva zile bune ai fii surprins sa vezi ce autonomie are bateria si ce crashuri si ce probleme banale are OS ul. Trist dar adevarat. Si care e utilizator apple si zice ca nu i asa…minte