iPhone 6s si iPhone 7 pregatite pentru lansare anul viitor

iPhone 6s si iPhone 7 sunt pregatite de catre compania Apple pentru lansare in 2015, aprilie si septembrie urmand a fi lunile alese, conform unui jurnalist american care a obtinut informatii de la surse apropiate companiei Apple.

iPhone 6s si iPhone 7

iPhone 6s este succesorul logic al actualului iPhone 6, in timp ce iPhone 7 ar trebui sa fie un model cu un design complet nou si hardware net superior, ambele putand fi lansate in cursul anului viitor daca este sa dam crezare acestui zvon. Conform informatiilor obtinute de la sursa apropiata companiei Apple, cei din Cupertino ar intentiona sa aduca un nou iPhone pe piata impreuna cu Apple Watch in ideea de a convinge consumatorii sa cumpere viitorul smartwatch.

In aceasta idee, iPhone 6s ar trebui sa fie un inlocuitor doar pentru iPhone 6, in timp ce iPhone 7 va inlocui terminalul iPhone 6 Plus, aducand o schimbare majora pentru design si hardware. In ceea ce priveste disponibilitatea, exista sansa ca Apple sa treaca la un ciclu de 6 luni pentru lansarile de iPhone-uri, astfel ca noile sale produse vor fi lansate de doua ori pe an si nu o singura data, Apple separand modelele in functie de dimensiunea ecranelor.

iPhone 6s si iPhone 7 ar putea fi lansate anul viitor

Explicatia privind modificarea strategiei de lansare pentru iPhone 6s si iPhone 7, avand in vedere ca toata lumea astepta o lansare in 2015 si 2016, ar avea la baza inclusiv o tentativa a celor de la Apple de a concura mai eficient si cu Samsung, dar acest lucru pare putin probabil. De fapt intreaga teorie privind lansarea iPhone 6s si iPhone 7 pare putin probabila, compania Apple fiind deocamdata departe de a fi constransa sa faca acest lucru.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus se vand atat de bine in momentul de fata incat Apple nu are niciun motiv serios sa aduca nou modele pe piata in urmatoarele luni de zile, asa ca iPhone 6s si iPhone 7 probabil vor mai avea de asteptat. Apple Watch este suficient de interesant de unul singur si va atrage foarte multi consumatori, sansele ca unii sa nu cumpere produsul fara un iPhone nou lansat impreuna cu el fiind infime.