O lege din SUA va purta numele lui Tim Cook

Tim Cook sustine de cativa ani de zile adoptarea unei legislatii care sa asigure egalitate la locul de munca pentru persoanele homosexuale, lesbiene sau bisexuale, iar in baza eforturilor sale statul Alabama va vota pentru adoptarea unei asemenea legi.

Tim Cook lege

Patricia Todd este un reprezentant al legislativului statului Alabama si recent si-a anuntat intentia alege numele lui Tim Cook pentru a identifica noua lege care urmeaza sa fie votata de catre organul legislativ al statului. Desi initial echipa de PR a Apple a anuntat-o ca Tim Cook ar putea refuza sa aiba o lege numita dupa el, la cateva zile distanta Todd a fost anuntata ca actualul CEO al Apple ar fi flatat sa isi ofere numele pentru lege.

Legea Tim Cook va impiedica guvernul sa discrimineze la angajare persoanele in baza orientarii sexuale, iar pentru a creste sansele adoptarii sale, Todd spera ca Tim Cook sa vina sa o sustina in legislativul statului Alabama. Tim Cook s-a nascut si a crescut in statul Alabama, el facand de recent timp parte din Academia de Onoare a statului, la cateva zile distanta de distinctie anuntand lumea intreaga ca este homosexual printr-un articol publicat intr-o renumita publicatie americana.

Alabama este unul dintre statele americane in care exista extrem de putina toleranta vis-a-vis de persoanele cu orientari sexuale diferite de cele acceptate social, astfel ca o asemenea lege va fi extrem de controversata si probabil greu de adoptat.

1 COMENTARIU