Gazprom ofera un Apple Watch cadou pentru alimentarile cu benzina sau motorina

Gazprom este o companie ruseasca, care printre altele vinde inclusiv motorina si benzina si care are statii de alimentare inclusiv in tara noastra, insa doar in anumite zone de pe teritoriul Romaniei.
Gazprom Apple Watch

Pentru a atrage atentia asupra statiilor sale, cei de la Gazprom au initiat un concurs prin care le ofera cateva premii interesante celor care alimenteaza cu minim 60 de litri de la pompele sale. In imaginea de mai sus puteti vedea promotia lor, iar printre produsele care sunt oferite de catre cei de la Gazprom regasim si Apple Watch-ul companiei Apple, un produs care se afla la destule luni distanta de lansarea pe piata.

Alimenteaza de 3 ori cu minim 20 de litri* de carburant si poti castiga unul dintre marile premii: 10 x o tona de carburant! Si asta nu e tot! Toti participantii pot castiga unul dintre cele 56.000 de premii instant: iPhone 6, Apple Watch si multe alte surprize!

Desi vorbim cu siguranta despre un produs inedit oferit pentru un concurs, nu este neobisnuit ca diverse companii sa includa produse Apple nelansate in campanii de promovare derulate in propriile magazine. Campania celor de la Gazprom are doar rolul de a atrage atentie asupra benzinariilor proprii si cu siguranta se vor gasi destule persoane care vor participa doar in ideea de a avea sansa de a castiga un produs Apple, desi vor avea destul de asteptat pentru Apple Watch.