NinType, sau cum poti scrie 130 de cuvinte pe minut pe iPhone (Video)

NinType este o tastatura lansata recent in App Store pentru terminale iPhone, iar daca v-ati aflat in cautarea unei tastaturi terte care sa va permita sa scrieti peste 100 de cuvinte pe minut, ei bine ea va poate ajuta.

NinType este prezentata in clipul video de mai sus si acolo puteti vedea cat de bine se descurca dezvoltatorul sau in a scrie rapid aproape orice fel de fraze folosind-o pe un terminal iPhone, iar cu putin antrenament voi veti face exact acelasi lucru. Spre deosebire de alte tastaturi terte disponibile in App Store, NinType le permite utilizatorilor sa combine atingerile cu swipe-urile si scurtaturile pentru a le permite sa scrie extrem de repede.

Transform your iPhone or iPad into a highly productive device where you can actually type relatively quickly with it – so writing emails, reports and articles are much nicer, because you can type faster on the iPad/iPhone than most people can on a desktop keyboard! This notes app comes with a 3rd party keyboard, which is most probably what you’re after.

Dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai sus, tastatura contine suport pentru swipe-uri simultane cu ambele maini, astfel ca putem utiliza diverse combinatii de acest gen pentru a introduce rapid cuvinte. Tastatura este conceputa pentru a invata din ceea ce scriem noi, astfel ca pe masura ce o utilizam mai mult ea va putea sa prezica mai bine ceea ce scriem, dar pe masura ce ne invatam cu noile gesturi vom putea scrie si mai repede orice fel de cuvinte.

Tastatura NinType este disponibila in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Nintype

4.49

DESCARCA





Developer: Jormy Pty Ltd
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Transform your iPhone or iPad into a highly productive device where you can actually type relatively quickly with it – so writing emails, reports and articles are much nicer, because you can type faster on…


Dimensiunea aplicatiei este: 50.1 Mb