iPhone 6 este folosit pentru a fotografia decoratiunile de Craciun ale Casei Albe

iPhone 6 a fost laudat de catre o multitudine de fotografi, inclusiv de catre cei de la CNN, iar acum vedem un fotograf al Time Magazine care a ales sa foloseasca smartphone-ul Apple pentru a fotografia decoratiunile de Craciun ale Casei Albe.

Casa alba decoratii iPhone 6

Brooks Kraft este fotograful Time Magazine care timp de 14 ani inregistreaza fiecare dezvaluire a decoratiunilor de Craciun ale Casei Albe, iar schimbarea aleasa anul acesta este facuta pentru a evidentia terminalul companiei Apple. Fotograful american a laudat iPhone 6 pentru capacitatea sa de a inregistra poze foarte bine chiar si in conditii de luminozitate scazuta, el surprinzand cat se poate de bine culorile si detaliile fiecarei camere sau fiecarui peisaj.

There are a lot of mixed lights in these rooms and there’s also [natural] light, and the new iPhones do a really good job of balancing colors right out of the camera. Kraft also likes to shoot with an iPhone because it allows him to work rapidly. The iPhone has a lot of depth-of-field, which allows me to shoot the [picture] and move around quickly.

Pentru inregistrarea imaginilor fotograful a folosit si un iPhone 6 Plus, asta deoarece unele camere aveau o luminozitate foarte slaba si ecranul mai mare al dispozitivului l-a ajutat sa aleaga mai bine efectele care trebuiau aplicate pentru a inregistra poze bune. Pentru poze fotograful pare sa fi folosit doar aplicatia nativa a sistelului de operare iOS si efectele disponibile pentru ea sau aplicatia Poze, astfel ca puteti obtine rezultate, teoretic, similare in tentativele voastre de a inregistra poze grozave.

Some of the rooms are quite dark, and I used the 6 Plus for that. And the larger screen also helps. There were situations when I was holding the camera above my head to try to make vertical lines more parallel on the edges of the frame, and in that case having the larger screen helped me [compose the shot].

Casa alba decoratii iPhone 6 1

Casa alba decoratii iPhone 6 2

Casa alba decoratii iPhone 6 3

6 COMENTARII

  1. Americanu’ tot american! Doar nu era să folosească un DSLR ca lumea … nu, el a folosit un iPhone 6 și un 6 plus că are ecranu’ mai mare. De aia holul ăla (prima poză) pare că are 1 km … că a folosit un smartphone.

  2. Apple ar trebuii sa le ridice o statuie in fata sediului celor din departamentul de marketing pt cat de bine isi pot face treaba.

  3. Lucian P. potzi focaliza ceva anume sau ca in cazul primei poze totul, nu vad unde e problema??? pozele sunt ok dar se vede ca nu sunt profi, reclama la ip6 🙂