iOS 8.1.1 jailbreak TaiG v1.1 update trebuie instalat acum!

TaiG 8.0-8.1.1 Untether

iOS 8.1.1 jailbreak TaiG in versiunea 1.1 a fost lansat incursul acestei zile pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune fiind lansata pentru a rezolva probleme de functionare ale iDevice-urilor noastre. Dupa cum probabil va imaginati deja, nu vorbim despre o actualizare majora pentru programul de jailbreak dedicat terminalelor noastre, dar el aduce o serie de schimbari care fac instalarea obligatorie pentru oricine are jailbreak.

Mai exact, iOS 8.1.1 jailbreak TaiG a fost actualizat la versiunea 1.1 pentru a rezolva probleme legate de functionalitatea aplicatiilor instalate in terminale, un update pentru pachetul disponibil in Cydia fiind deasemenea lansat de catre hackeri. Daca inca nu ati facut jailbreak, atunci puteti descarca cea mai recenta versiune a programului din aceasta pagina si sa faceti jail apoi procedura urmand acest tutorial jailbreak iOS 8.1.1 pentru iPhone si iPad.

Daca ati facut deja jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, atunci lucrurile sunt si mai simple deoarece va trebui doar sa instalati un pachet din Cydia care este disponibil in repo-ul hackerilor chinezi de la TaiG. Inainte sa faceti acest lucru trebuie mentionat faptul ca nu este recomandabil sa instalati pachetul de untether daca aveti deja jailbreak facut folosind solutia Pangu deoarece nu veti face altceva decat sa va blocati terminalele si sa fiti nevoiti sa faceti restore.

Pentru a instala TaiG 8.0-8.1.1 Untether din Cydia trebuie sa :

  1. Deschideti aplicatia Cydia.
  2. Accesati meniul Sources prezent in partea de jos a aplicatiei.
  3. Apasati butonul Edit din partea dreapta sus a aplicatiei.
  4. Apasati butonul Add prezent in partea stanga sus a meniului.
  5. Adaugati urmatorul link in alerta afisata pe ecran : http://apt.taig.com si apoi apasati butonul Add Source.
  6. Asteptati sa se incarce sursa, apoi apasati butonul Return to Cydia.
  7. Accesati sursa Taig din meniu Sources, sau accesati meniu de cautare prin Cydia.
  8. Cautati pachetul TaiG 8.0-8.1.1 Untether si instalati-l folosind butonul Install din partea dreapta sus, apoi apasati Confirm.

Din pacate procedura nu rezolva problemele cu privire la autonomia bateriei sau cele privind performantele, asa ca nu va asteptati la asa ceva.