Prima Pagina Cydia iOS 8.1.1 jailbreak TaiG v1.1 update trebuie instalat acum!

iOS 8.1.1 jailbreak TaiG v1.1 update trebuie instalat acum!

TaiG 8.0-8.1.1 Untether

iOS 8.1.1 jailbreak TaiG in versiunea 1.1 a fost lansat incursul acestei zile pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune fiind lansata pentru a rezolva probleme de functionare ale iDevice-urilor noastre. Dupa cum probabil va imaginati deja, nu vorbim despre o actualizare majora pentru programul de jailbreak dedicat terminalelor noastre, dar el aduce o serie de schimbari care fac instalarea obligatorie pentru oricine are jailbreak.

Mai exact, iOS 8.1.1 jailbreak TaiG a fost actualizat la versiunea 1.1 pentru a rezolva probleme legate de functionalitatea aplicatiilor instalate in terminale, un update pentru pachetul disponibil in Cydia fiind deasemenea lansat de catre hackeri. Daca inca nu ati facut jailbreak, atunci puteti descarca cea mai recenta versiune a programului din aceasta pagina si sa faceti jail apoi procedura urmand acest tutorial jailbreak iOS 8.1.1 pentru iPhone si iPad.

Daca ati facut deja jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, atunci lucrurile sunt si mai simple deoarece va trebui doar sa instalati un pachet din Cydia care este disponibil in repo-ul hackerilor chinezi de la TaiG. Inainte sa faceti acest lucru trebuie mentionat faptul ca nu este recomandabil sa instalati pachetul de untether daca aveti deja jailbreak facut folosind solutia Pangu deoarece nu veti face altceva decat sa va blocati terminalele si sa fiti nevoiti sa faceti restore.

Pentru a instala TaiG 8.0-8.1.1 Untether din Cydia trebuie sa :

 1. Deschideti aplicatia Cydia.
 2. Accesati meniul Sources prezent in partea de jos a aplicatiei.
 3. Apasati butonul Edit din partea dreapta sus a aplicatiei.
 4. Apasati butonul Add prezent in partea stanga sus a meniului.
 5. Adaugati urmatorul link in alerta afisata pe ecran : http://apt.taig.com si apoi apasati butonul Add Source.
 6. Asteptati sa se incarce sursa, apoi apasati butonul Return to Cydia.
 7. Accesati sursa Taig din meniu Sources, sau accesati meniu de cautare prin Cydia.
 8. Cautati pachetul TaiG 8.0-8.1.1 Untether si instalati-l folosind butonul Install din partea dreapta sus, apoi apasati Confirm.

Din pacate procedura nu rezolva problemele cu privire la autonomia bateriei sau cele privind performantele, asa ca nu va asteptati la asa ceva.

 • sebastian

  Merita sa trec de la 8.1 la 8.1.1

 • Marian

  Da

 • Lich991

  @Zaone este o intrebare cam idioata dar tot o pun.. Daca am probleme cu autonomia bateriei de cand am instalat cydia si ii dau un restore revine la normal? E o simpla intrebare cu da sau nu

 • cipa

  @lich si eu regret jb…bateria o ia rau la vale

 • @Lich991: Da.

 • gsmbrothers

  Nu mai tot vorbiți prostii ca de la jb nu tine bateria , eu am 8.1 pe Ip 6 si m-a tine 36h in regim normal de utilizare( Wi-Fi activ NON stop si vb circa 2h in medie pe zii ) poate aveți ceva instalat care tine procesorul activ )

 • laurentiu

  asta am ramas si eu uimit dupa jb: ca nu se consuma extraordinar de repede bateria cum se preconiza ca s-ar consuma dupa jb. am un iphone 6 ios 8.1 cu jb si pot spune ca bateria ma tine cu cel putin 2-3 ore mai mult ca fostul iph 5s fara jb. bine trebuie luat in calcul si faptul ca ip 5s era vechi de un an si ip 6 are o luna de utilizare….

 • lucian84

  Zaone cei care avem jailbreak făcut cum putem face updat-ul asta ? Sau nu este nevoie ??

 • Pai ce am scris eu in articol ?

 • gsmbrothers

  :))) buna întrebare Zaone 😉

 • robert

  Mie imi da eroare cod 1 cand incerc sa. Il instalez .. A mai patit cineva ? Vro rezolvare ?

 • Bogdan

  Eu sunt pe 8.1 cu pangu. E suficient sa fac update la8.1.1 pentru a nu pierde aplicatiile(nu ma refer la tweakuri ca alea stiu ca se pierd)din itunes dupa care sa fac jb? Sau trebuie sa fac restore? Mersi

 • Xonia

  Buna tuturor, daca am ios 8.1.1(Jailed) si cu aplicatii instalate, pot sa fac jailbreak direct, sau trebuie sa fac un restore?

 • Poti face jailbreak direct.

 • Xonia

  Se poate intampla ceva rau? Adica am tot citit si am vazut ca o parte din lume a brick-uit telefonul

 • ionut

  Salut ! am iph 5s 8.1.1, daca fac jailbreak pierd aplicatiile si pozele?

 • @ionut: NU ar trebui sa se piarda nimic, dar este bine sa faci totusi un backup.

 • liviu’s

  Hi am si eu o intrebare zaone, am facut downgrade de la 8.1.2 la 8.1.1 si a ramas badge-ul de la software update pe settings si nu stiu ce tweak il scoate. Can you help??? Please!!!