Yosemite Dock (iOS 7 & 8) aduce dock-ul OS X Yosemite in iOS 8

Yosemite Dock (iOS 7 & 8)

  Yosemite Dock (iOS 7 & 8) este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone si iPod Touch-urile noastre, ea avand rolul de a implementa in iOS 7 si iOS 8 dock-ul pe care Apple l-a conceput pentru OS X Yosemite. Yosemite Dock (iOS 7 & 8) este o tema refacuta de catre dezvoltatorul care a incercat sa isi imbunatateasca munca initiala printr-o actualizare importanta pentru pachetul lansat in Cydia cu doar cateva luni de zile in urma.

A dock in the style of the Yosemite Dock. I made one before and it came out terrible, so I remade it and this one came out. The curve of it and size fits nicely with the Icons. Doesn’t work well on iPad because ClassicDock has some issues with it.

  In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata Yosemite Dock (iOS 7 & 8) pe terminalele iPhone si iPod Touch, iar dupa cum vedeti si din descriere, el nu functioneaza chiar atat de bine pe tabletele iPad care au jailbreak. Acestea fiind spuse, Yosemite Dock (iOS 7 & 8) este disponibil pentru instalare in iOS 7 si iOS 8 direct din repo-ul ModMyi al Cydia.