Cumperi o tableta si primesti o tableta cadou!

tableta cadou

  Desi sloganul din titlul de mai sus poate parea destul de ciudat, realitatea este ca el sta la baza unei campanii derulate de cateva zile, toate tabletele din aceasta pagina avand drept cadou oferit la achizitie o alta tableta. Vorbim despre tablete ce ruleaza sistemul de operare Windows, fiecare dintre tabletele de 10 inch care ruleaza sistemul de operare al celor de la Microsoft avand atasata o tableta de 7 inch cu acelasi sistem de operare, ea fiind oferita cadou.

  Va spuneam saptamana aceasta ca niciunul dintre producatorii de smartphone-uri Windows Phone nu a generat profit cu terminalele care ruleaza sistemul de operare al celor de la Microsoft, iar vazand o asemenea campanie nu pot sa cred ceva diferit despre tablete. Adevarul este ca e destul de ciudat sa vezi o tableta oferita cadou pentru cumpararea unei alte tablete, dar cand produsele nu sunt populare, producatorii trebuie sa isi justifice intr-un fel sau altul costurile facand diverse parteneriate.

  In aceasta idee, un producator precum Asus incheie un parteneriat cu un producator precum Allview, iar cei care cumpara o tableta de 1299 LEI a primului dintre ei primesc drept cadou o tableta de 7 inch a celui de-al doilea. Parerea mea este ca prin campanii de acest gen producatorii nu fac altceva decat sa demonstreze cat de putin valoreaza propriile produse, dar probabil pentru ei acest lucru conteaza mult prea putin, mai ales in Romania.

  Voi ce parere aveti?