Cele mai bune aplicatii ale 2014 au fost anuntate de Apple

Cele mai bune aplicatii ale 2014

  Cele mai bune aplicatii ale 2014 au fost anuntate de catre compania Apple in cursul acestui weekend, inginerii celor din Cupertino cautand prin App Store cele mai bune aplicatii lansate in ultimele 12 luni de zile pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Apple publica anual lista celor mai bune aplicatii din magazinul sau si desigur ca alege un titlu ca aplicatia anului si un titlu ca jocul anului, ele fiind promovate in partea de inceput a fiecarei sectiuni dedicate.

  Aplicatia anului 2014 a fost aleasa Replay Video, in timp ce jocul anului 2014 a fost ales jocul Threes!, aplicatiile pozitionate pe locurile secunde in ambele categorii fiind Peak si Leo’s Fortune. Separat de toate acestea, compania Apple prezinta liste separate pentru: cele mai bune aplicatii ale anului 2014, cele mai bune jocuri ale anului 2014, cele mai bune aplicatii platite ale anului 2014, cele mai bune aplicatii gratuite ale anului 2014 si aplicatiile care au generat cei mai multi bani in anul 2014.

Cele mai bune aplicatii ale anului 2014

  Cateva sute de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch sunt listate de catre compania Apple in magazinul sau in toate sectiunile mentionate mai sus, iar facand click pe fiecare dintre ele veti putea vizualiza titlurile. Pagina principala cu cele mai bune aplicatii ale anului 2014 poate fi accesata direct din programul iTunes, sau din iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, simpla apasare a bannerului vizibil pe pagina principala directionandu-va catre ele.

  Acestea fiind spuse, accesand fiecare sectiune veti descoperi titluri noi si extrem de interesante ale magazinului.