Threes! – cel mai bun joc al 2014, conform Apple, este disponibil la PRET REDUS!

Cel mai bun joc al anului 2014 pentru iPhone si iPad Threes!

  Cel mai bun joc al anului 2014 pentru iPhone si iPad a fost anuntat zilele trecute de catre compania Apple intr-o noua sectiune publicata in App Store pentru a prezenta alegerile sale privind cele mai bune aplicatii ale anului 2014. V-am prezentat deja cea mai buna aplicatie a anului 2014 pentru iPhone si iPad, iar acum vorbim despre cel mai bun joc al anului 2014, compania Apple alegand titlul Threes! disponibil de o buna perioada de timp in App Store-urile din intreaga lume.

Threes is a tiny puzzle that grows on you. Explore our little game’s deep challenge and grow your mind beyond imagination. Optimized for iOS8 and human brains. Universal app for iPhone and iPads. 

  Fiind promovat si pentru design de catre compania Apple, Threes este un puzzle game care ne ofera posibilitatea de a ne testa tenacitatea si inventivitatea in timpul rezolvarii tuturor puzzle-urilor concepute de catre dezvoltatori. Pentru a face lucrurile si mai interesante, Threes ne ofera si posibilitatea de a controla o serie de personaje pe parcursul rezolvarii puzzle-urilor, astfel ca vom avea parte de o experienta extrem de interesanta dominata de o poveste pe masura care motivat alegerea titlului drept cel mai bun joc al anului 2014 pentru iPhone si iPad.

  • Endless challenge from one simple game mode
  • An endearing cast of characters
  • A heart-warming soundtrack
  • No IAP – Threes is a complete experience the moment you download it
  • Designed by Asher Vollmer 
  • Illustrated by Greg Wohlwend (Ridiculous Fishing, Hundreds) 
  • Scored by Jimmy Hinson (Black Ops 2, Mass Effect 2)
  • Optimized by Hidden Variable (Bag It!, Tic Tactics)

  Premierea Threes si pentru design are la baza munca depusa de catre Asher Vollmer sau Greg Wohlwend, doi dintre cei mai cunoscuti designeri de jocuri pentru iPhone si iPad ai ultimilor ani de zile. Chiar daca a fost als de catre Apple drept cel mai bun joc al anului 2014 pentru iPhone si iPad, Threes trebuie in continuare CUMPARAT din App Store, el fiind disponibil pentru DESCARCARE la PRET REDUS si in format universal.

Pretul initial:
2.69€
Numele:
Threes!

1.79

DESCARCA

Developer: Sirvo LLC
Universala
Categoria: Games


Descriere: 33.333333333% OFF IN HONOR OF BEING GAME OF THE YEAR!

Threes is a tiny puzzle that grows on you.

Apple Game of the Year 2014!!
Apple Design Award 2014 Winner

You might as well delete Candy Crush Sag…


Dimensiunea aplicatiei este: 52.0 Mb