O tableta iPad devine un adevarat instrument muzical in mana unui baterist (Video)

  Apple a lansat in App Store aplicatia Garageband ca un utilitar ce poate fi folosit de catre muzicieni amatori sau profesionisti pentru a crea rapid melodii mai mult sau mai putin atragatoare folosind tablete iPad sau terminale iPhone. Neavand posibilitatea de a isi intala setul de tobe in propria casa, un baterist s-a multumit sa se foloseasca de aplicatia Garageband si o tableta iPad pentru a exersa, iar in clipul video de mai sus puteti vedea cat de grozava se poate dovedi a fi o asemenea aplicatie.

I’m actuary a drummer. Unfortunately I don’t have my drumset at home. cause of the sound, not enough space, can’t afford them with zildjian cymbals anyway…(;^_^A Then,I taught myself,wait a minute I got my iPad & GarageBand! Why not! Let’s do some iPad Rock!!

  Practic bateristul a reusit sa reproduca destul de fidel ceea ce in mod normal putea realiza doar folosindu-si propriul set de tobe, insa la o scara mult mai mica tableta iPad pare sa se fi descurcat cat se poate de bine. Daca acest lucru vi se pare grozav, atunci puteti urmari canalul YouTube al bateristului pentru a descoperi si cat de indemanatic este el cu un terminal iPhone 6 Plus pentru a canta la tobe, realizarile sale fiind demne de prezentare intr-o conferinta Apple.