ZIUA EMAG – DESCOPERA REDUCERILE pentru sute de mii de produse!

Ziua eMAG valul 2

UPDATE: Valul 2 de reduceri a fost publicat si este disponibil in aceasta pagina, iar la finalul acestui articol puteti vedea exact ce ofera cei de la eMAG la PRET REDUS.

  ZIUA EMAG a fost anuntata inca de vineri ca fiind organizata astazi pentru a aduce REDUCERI intr-un total de 10 MILIOANE de LEI pentru sute de mii de produse din oferta magazinului. In aceasta pagina gasiti toate PROMOTIILE ce sunt disponibile pentru ZIUA EMAG in oferta celui mai mare magazin online din Romania, el implinind 13 ani de activitate cu cea mai mare campanie de REDUCERI organizata in afara unui eveniment de Black Friday.

  ZIUA EMAG este gandita ca o PROMOTIE care se va desfasura pe parcursul unei singure zile si ne va aduce produse la PRET REDUS, dar si cu cu carduri cadou, adica orice produs achizitionat astazi va beneficia de reducere, plus de un card cadou ce poate fi utilizat in viitor. Practic REDUCEREA de pret se reflecta in pretul de achizitie al respectivului produs, dar in plus vom avea si un card cadou pe care il primim la cumparare, el putand fi utilizat in viitor pentru a cumpara alte produse din oferta magazinului.

ZIUA EMAG – REDUCERI

  Toate produsele disponibile la PRET PROMOTIONAL in aceasta pagina au valabilitate pana la ora 23:59 in aceasta seara. Articolul va fi actualizat cu toate prmotiile, asa ca va rog sa folositi Safari pentru a vedea toate reducerile interesante! LISTA VA FI ACTUALIZATA CONSTANT PE PARCURSUL ZILEI!

  1. iPhone 6 – 510 LEI REDUCERE + 409 LEI CARD CADOU;
  2. iPhone 6 Plus – REDUCERE 700 LEI + card cadou de 468 LEI;
  3. iPad Air 2;
  4. iPad Mini 3;
  5. iPad Air 600 LEI REDUCERE + card cadou 221 LEI;
  6. iPad Mini 2 – 21% REDUCERE + card cadou de pana la 300 LEI;
  7. MacBook;
  8. iPod;
  9. TELEVIZOR 700 LEI cu 100 LEI card cadou;
  10. TELEVIZOARE cu pana la 25.000 LEI REDUCERE si 1000 LEI CARD CADOU;
  11. APARATE SI CAMERE FOTO/Video – 37% REDUCERE si pana la 525 LEI CARD CADOU;
  12. CONSOLE si JOCURI – pana la 70% REDUCERE si 13% CARD CADOU;

emag valul 2 reduceri