Ziua eMAG aduce reduceri de 10.000.000 de lei!

Ziua eMAG

UPDATE: Toate reducerile sunt disponibile in aceasta pagina.

Ziua eMAG, eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, va avea loc pe data de 8 decembrie in aceasta pagina, el implinind 13 ani de existenta, ocazie cu care a luat decizia de a oferi reduceri de 10.000.000 de lei pentru sute de mii de produse din propria oferta. Reducerile cu ocazia campaniei Ziua eMAG vor fi oferite pe carduri cadou care vor putea fi utilizate mai apoi pentru alte achizitii disponibile in cadrul eMAG.ro intr-o perioada limitata de timp.

Intreaga campanie pentru Ziua eMAG va incepe luni dimineata, exact precum in cazul Black Friday, iar in aceasta pagina aveti descrise toate detaliile pe care trebuie sa le stiti pentru a putea beneficia de promotiile puse la dispozitie. Avand in vedere ca vorbim despre un magazin online atat de mare, Ziua eMAG va aduce reduceri substantiale pentru o gama extrem de diversificata de produse, astfel ca veti putea cumpara la pret promotional aproape orice va intereseaza.

Ziua eMAG reduceri de 10 milioane de lei

Avand in vedere ca eMAG nu a reusit sa livreze inca toate produsele comandate in cadrul campaniei de Black Friday, exista posibilitatea ca pentru Ziua eMAG sa existe diverse intarzieri la livrari, dar ele probabil nu vor fi mari. In aceasta idee, este recomandabil sa cumparati dis-de-dimineata tot ceea ce va intereseaza pentru a fi siguri ca livrarea se va face in timp util catre voi si nu va trebui sa asteptati pana in preajma Craciunului pentru a o primi.

Recent eMAG.ro a fost in mijlocul atentiei mediatice dupa oferirea de produse resigilate la pretul de doar 1 leu pentru clientii care au avut norocul de a le descoperi, peste 730 de comenzi fiind inregistrata din cauza acestei greseli. in campania Ziua eMAG nu va exista o oferta similara, insa daca sunteti foarte atenti veti putea beneficia de o multudine de produse la preturi foarte bune si luni va voi oferi lista toate produsele la preturi bune pe care le veti putea cumpara.