Ziua eMAG aduce reduceri de 10.000.000 de lei!

Ziua eMAG

UPDATE: Toate reducerile sunt disponibile in aceasta pagina.

Ziua eMAG, eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, va avea loc pe data de 8 decembrie in aceasta pagina, el implinind 13 ani de existenta, ocazie cu care a luat decizia de a oferi reduceri de 10.000.000 de lei pentru sute de mii de produse din propria oferta. Reducerile cu ocazia campaniei Ziua eMAG vor fi oferite pe carduri cadou care vor putea fi utilizate mai apoi pentru alte achizitii disponibile in cadrul eMAG.ro intr-o perioada limitata de timp.

Intreaga campanie pentru Ziua eMAG va incepe luni dimineata, exact precum in cazul Black Friday, iar in aceasta pagina aveti descrise toate detaliile pe care trebuie sa le stiti pentru a putea beneficia de promotiile puse la dispozitie. Avand in vedere ca vorbim despre un magazin online atat de mare, Ziua eMAG va aduce reduceri substantiale pentru o gama extrem de diversificata de produse, astfel ca veti putea cumpara la pret promotional aproape orice va intereseaza.

Ziua eMAG reduceri de 10 milioane de lei

Avand in vedere ca eMAG nu a reusit sa livreze inca toate produsele comandate in cadrul campaniei de Black Friday, exista posibilitatea ca pentru Ziua eMAG sa existe diverse intarzieri la livrari, dar ele probabil nu vor fi mari. In aceasta idee, este recomandabil sa cumparati dis-de-dimineata tot ceea ce va intereseaza pentru a fi siguri ca livrarea se va face in timp util catre voi si nu va trebui sa asteptati pana in preajma Craciunului pentru a o primi.

Recent eMAG.ro a fost in mijlocul atentiei mediatice dupa oferirea de produse resigilate la pretul de doar 1 leu pentru clientii care au avut norocul de a le descoperi, peste 730 de comenzi fiind inregistrata din cauza acestei greseli. in campania Ziua eMAG nu va exista o oferta similara, insa daca sunteti foarte atenti veti putea beneficia de o multudine de produse la preturi foarte bune si luni va voi oferi lista toate produsele la preturi bune pe care le veti putea cumpara.

11 COMENTARII

  1. Cei de la emag sunt niste nerusinati… Mai bine au oferit produse la 1 leu bisnitarilor (cred ca ati vazut explozia de oferte pentru Samsung S4 cotate la 1000 – 1100 lei din ultimele zile pe siteurile de vanzari) in loc sa le ofere la 1 leu celor care chiar au facut cumparaturi de pe site-ul lor sa zicem de peste 4000 lei in decursul anului in curs.

  2. Duminica se scumpesc toate produsele cu 700-800 de lei, iar luni dimineata sunt semnalate mare si frumos ca beneficiaza de reduceri de 40-45%, ajungand sa platesti cu vreo 50 de lei mai putin decat e pretul pietei pentru acel produs.Totusi, trebuie sa fii fericit pentru ca ai prins un produs cu reducere de 45% de la emag.Nici nu ma obosesc sa ma trezesc luni dimineata ca sa vad ce e acolo.Sunt satul de “promotiile” emag.

  3. Fratilor, cred ca toata chestia asta cu produsele la 1 leu a fost pentru a vraji lumea, de fapt. Adica, faci reduceri de Black Friday, pierzi o gramada de bani dupa o eroare apoi faci iar reduceri dupa 2 saptamani. Profitul unde ar fii? Poate eu sunt idiot dar ganditi voi in locul meu.

  4. Referitor la produsele de 1 leu, nu au pierdut nimic, produsele de 1 leu sunt produse “tractor”, marketing beton. Nici nu banuiti ce trafic a generat “o astfel de eroare”:) implicit vanzari pe altceva. Oricum astfel de campanii sunt sustinute si de furnizori/producatori. Retailerul nu vinde niciodata in pierdere –

  5. […]   ZIUA EMAG a fost anuntata inca de vineri ca fiind organizata astazi pentru a aduce REDUCERI intr-un total de 10 MILIOANE de LEI pentru sute de mii de produse din oferta magazinului. In aceasta pagina gasiti toate PROMOTIILE ce sunt disponibile pentru ZIUA EMAG in oferta celui mai mare magazin online din Romania, el implinind 13 ani de activitate cu cea mai mare campanie de REDUCERI organizata in afara unui eveniment de Black Friday. […]