Cum blochez un contact in WhatsApp Messenger ?

WhatsApp Messenger iPhone 6

  WhatsApp Messenger este cea mai mare retea de mesagerie text de pe glob, o multitudine dintre prietenii vostri o blocheaza, dar probabil uneori va intrebati cum blochez un contact in WhatsApp Messenger ? Pentru ca vorbim despre o aplicatie care are la baza un serviciu propriu care permite inregistrarea utilizatorilor in functie de numarul de telefon pe care il folosesc, compania WhatsApp ce a dezvoltat-o a implementat si un sistem foarte simplu pentru blocarea unui cotnact oriunde si oricand.

  Blocarea contactelor in WhatsApp Messenger se face extrem de simplu direct din meniul de setari implementat in aplicatie, iar in cele ce urmeaza va voi explica exact cum puteti face acest lucru in cativa pasi simpli pe orice terminal iPhone. Blocarea contactelor in WhatsApp Messenger este simpla, insa deblocarea se face la fel de usor, blacklist-ul aplicatiei fiind accesibil oricand si usor de editat in functie de nevoile voastre si de modul in care evolueaza relatiile cu prietenii.

Cum blochez un contact in WhatsApp Messenger ?

blocare contact WhatsApp Messenger

 

  Urmand pasii de mai jos veti face blocarea si deblocarea de contacte pentru WhatsApp Messenger, procedura fiind utilizabila inclusiv pe iPhone-uri, cat si pe terminalele Android, sau cele Windows Phone care ruleaza aplicatia.

1. Deschideti WhatsApp Messenger si accesati meniu Settings.

2. Accesati sub-meniul Blocked.

3. Accesati optiunea Add New si vi se va deschide intreaga voastra agenda de contacte.

4. Cautat in agenda voastra de contacte persoana pe care doriti sa o blocat si selectati-o printr-o simpla apasare asupra numelui sau.

blocare contact WhatsApp Messenger 1

5. Dupa selectare veti vedea persoana adaugata in lista precum in imaginea de mai sus. Pentru a o sterge va trebui sa apasati butonul Edit din partea dreapta sus, iar mai apoi bulina rosie din partea stanga a numelui, apasarea butonul Done din partea dreapta sus finalizand procedura.

  Tot ceea ce v-am explicat mai sus poate fi repetat oricand si ori de cate ori doriti, contactul blocat nefiind notificat in vreun fel de optiunea voastra, indiferent de cate ori decideti sa il blocati sau sa il deblocati. Blocarea unui contact in WhatsApp Messenger nu va impiedica acel contact sa va sune sau sa va trimita mesaje prin SMS sau iMessage.