Apple ia o decizie surprinzatoare cu privire la un competitor direct

Bose iPod

  Acum cateva saptamani de zile compania Apple a luat decizia de a retrage din Apple Store-uri produsele celor de la Bose, ei devenind un competitor direct dupa achizitionarea Beats de catre cei din Cupertino. Desi nu a trecut foarte mult timp de la disparitia produselor Bose din magazinele companiei Apple, iata ca acum decizia de a renunta la ele a fost inversata, astfel ca Bose va fi din nou reprezentata in Apple Store-uri prin accesorii, casti si nu numai.

  Bose a incheiat recent un parteneriat de promovare cu Liga Nationala de Fotbal American, fotbalistii echipelor avand interdictie de a purta castile Beats in timpul interviurilor acordate in timpul meciurilor sau la o ora dupa meciuri, Bose disparand din Apple Store-uri la scurt timp dupa prima amenda data unui jucator. Desi decizia a fost una radicala si criticata, acum compania Apple pare sa fi revenit la sentimente mai bune fata de competitoarea sa, astfel ca produsele Bose vor fi din nou disponibile pentru achizitie din Apple Store.

   Nimeni nu stie la ce tip de acord au ajuns cele doua companii pentru a repune produsele Bose in vanzare in Apple Store-uri, insa se pare ca unele magazine Apple ar fi primit deja o parte dintre produsele Bose ce au disparut inca de saptamana trecuta, altele urmand a le primi in perioada imediat urmatoare.