Recupereaza tonurile de apel pierdute dupa instalarea iOS 8.1.1

iOS 8 tonuri de apel

  Aseara compania Apple a decis sa lanseze iOS 8.1.2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar principala noutate adusa de catre aceasta actualizare a fost posibilitatea de a recupera tonurile de apel, ringtone-urile, dupa instalarea iOS 8.1.1. Desi pare greu de crezut, compania Apple a lansat un update pentru iOS doar in ideea de a rezolva aceasta, iar asta pentru ca un numar mare de utilizatori pare sa fi fost afectat de catre ea si necesita o rezolvare rapida si corecta.

  Desi multi au spus ca iOS 8.1.2 ar trebui sa inchida solutia de jailbreak TaiG, in realitate iOS 8.1.2 jailbreak ramane in continuare posibil pentru terminalele noastre si poate fi facut chiar acum de catre oricine. Revenind totusi la subiect, in changelog-ul pentur lansarea iOS 8.1.2, compania Apple ne-a spus cum puteti recupera tonurile de apel sterse de iOS 8.1.1 dupa actualizarea sistemului de operare, un simplu link directionand utilizatorii spre sectiunea potrivita a iTunes Store.

  Mai exact, accesand aceasta pagina direct din terminalele voastre veti fi trimisi spre o sectiune a iTunes Store care va va ajuta sa reinstalati tonurile de apel, ringtone-uri, in terminalele voastre fara prea mult efort. Sectiunea este accesibila si in Romania, avand in vedere ca si noi putem cumpara tonuri de apel, dar ea nu va va ajuta sa descarcati decat ceea ce ati cumparat in trecut din magazinul celor de la Apple.