iOS 8 – rata de adoptie creste greu, ajunge la 63%

iOS 8 rata adoptie 63%

  Rata de adoptie a iOS 8 a crescut incet dar sigur in cele trei luni de zile din momentul lansarii sale, compania Apple listand pe website-ul sau zilele trecute faptul ca 63% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile sale ruleaza aceasta versiune a sistemului de operare. Facand o comparatie cu rata de adoptie raportata luna trecuta, vorbim despre o crestere de numai 7% in ceea ce priveste instalarea sistemului de operare pe terminalele noastre, ea fiind una extrem de mica.

  Numarul foarte mare de probleme pe care iOS 8 le are si numarul foarte mare de plangeri ale utilizatorilor au mentinut rata de adoptie la un nivel scazut, Apple fiind nevoita la un moment dat sa trimita email-uri pentru a le cere oamenilor sa faca update. Aceasta strategie pare sa fi dat roade, avand in vedere ca dupa trimiterea mesajelor tot mai multe persoane au decis sa instaleze noua versiune a sistemului de operare si cu siguranta foarte multi vor continua sa o faca.

  E greu de spus cum vor evolua lucrurile in lunile urmatoare, insa faptul ca iOS 8.1.2 jailbreak exista, chiar daca Apple a lansat iOS 8.1.2 si lumea se astepta ca solutia sa fie blocata, va motiva utilizatorii sa renunte in continuare la iOS 7 in favoarea iOS 8.

Articolul precedentSnapchat pentru iPhone 6 a fost lansata
Articolul următorRecupereaza tonurile de apel pierdute dupa instalarea iOS 8.1.1
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.