Prima Pagina Apple iOS 8.1.2 jailbreak este posibil cu TaiG v1.2

iOS 8.1.2 jailbreak este posibil cu TaiG v1.2

iOS 8.1.2 jailbreak

  iOS 8.1.2 jailbreak ramane in continuare posibil in ciuda lansarii iOS 8.1.2 in cursul serii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare rezolvand doar o problema care impiedica pastrarea tonurilor de apel dupa o actualizare a iOS. Desi foarte multa lume s-ar fi asteptat ca iOS 8.1.2 sa blocheze solutia de jailbreak TaiG, iata ca Apple se concentreaza pe cu totul alte probleme ale sistemului sau de operare sia cest lucru este foarte bun pentru noi.

UPDATE: Aici gasiti tutorial jailbreak iOS 8.1.2.

  iOS 8.1.2 jailbreak este posibil deoarece echipa de hackeri TaiG a actualizat programul care permite efectuarea jailbreak-ului pentru iPhone, iPad si iPod Touch, versiunea 1.2 fiind acum disponibila pentru noi. Versiunea 1.2 a TaiG aduce doar compatibilitate pentru a face iOS 8.1.2 jailbreak si nicio alta noutate, astfel ca daca ati avut vreo problema cu utilizarea sa pana in prezent, ar fi bine sa nu va ganditi ca aceasta actualizare va rezolva altceva decat ceea ce v-am spus deja.

iOS 8.1.2 jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch

  Procedura de iOS 8.1.2 jailbreak nu se modifica in vreun fel, astfel ca acest tutorial iOS 8.1.1 jailbreak ramane in continuare valabil si pe iOS 8.1.2 cu versiunea 1.2 a programului TaiG, deci nu va trebui sa faceti ceva diferit pentru a va exploata terminalele. Avand in vedere ca prin iOS 8.1.2 jailbreak este posibil acum, e putin probabil ca Apple sa mai lanseze vreo actualizare anul acesta, deci jailbreak-ul ar trebui sa fie valabil pana anul viitor.

  Acestea fiind spuse, Apple ne-a garantat posibilitatea de a ne bucura de iOS 8.1.2 jailbreak si de jailbreak pentru orice versiune a iOS 8 pana la inceputul anului viitor, iar acest lucru cu siguranta o va ajuta sa isi creasca vanzarile in perioada sarbatorilor de iarna. Puteti decarca versiunea 1.2 a TaiG iOS 8.1.2 jailbreak din aceasta pagina, ea fiind momentan indisponibila, iar urmand tutorialul despre care v-am vorbit anterior veti putea face jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch in mai putin de 1 minut.

 • lucian

  Functioneaza pe iphone 5s

 • catalin

  A încercat cineva acel magazin chinezesc de aplicații?

 • MemyselfandI

  ipad acuma numai porneste peste apple logo 🙁

 • MemyselfandI

  cred ca este semi tethered. trebuie legat cu USB. apoi porneste ecran.

 • Adrian

  Merge – testat pe 5s acum. Prima data am primit eroare 1004 care pe site-ul chinezilor zice ca e eroare de la pc..cred ca din cauza la windows 8.1, ca la deschiderea programului primeam eroare de securitare. Am incercat a2a oara si a mers ca uns 😉

 • @MemyselfandI: Nu exista semi-tethered. Doar tethered, dar nu e asa.

 • George

  De unde pot downloada TaiG 1.2? nu am regasit nimci pe google..

 • Pingback: Tutorial iOS 8.1.2 jailbreak iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone, iPad, iPod Touch (Windows)()

 • Marian

  Pe iphone 6 functioneaza ok ?

 • Andrei_swat@yahoo.com

  @zaone , pe i5 se merita update de la 8.1.0 cu pangu la 8.1.2 ?
  si daca da , cum fac un backup la toate tweak-surile pe care le am si setari etc.?

 • dani

  am facut jailbreak pe iPad Mini 8.1.2 si dupa ce ma deschis Cydia nu mai imi apare nici o aplicatie si nimic pe ecran, dc ? trebuie restore si iara sa fac ?