iOS 8.1.2 jailbreak este posibil cu TaiG v1.2

iOS 8.1.2 jailbreak

  iOS 8.1.2 jailbreak ramane in continuare posibil in ciuda lansarii iOS 8.1.2 in cursul serii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare rezolvand doar o problema care impiedica pastrarea tonurilor de apel dupa o actualizare a iOS. Desi foarte multa lume s-ar fi asteptat ca iOS 8.1.2 sa blocheze solutia de jailbreak TaiG, iata ca Apple se concentreaza pe cu totul alte probleme ale sistemului sau de operare sia cest lucru este foarte bun pentru noi.

UPDATE: Aici gasiti tutorial jailbreak iOS 8.1.2.

  iOS 8.1.2 jailbreak este posibil deoarece echipa de hackeri TaiG a actualizat programul care permite efectuarea jailbreak-ului pentru iPhone, iPad si iPod Touch, versiunea 1.2 fiind acum disponibila pentru noi. Versiunea 1.2 a TaiG aduce doar compatibilitate pentru a face iOS 8.1.2 jailbreak si nicio alta noutate, astfel ca daca ati avut vreo problema cu utilizarea sa pana in prezent, ar fi bine sa nu va ganditi ca aceasta actualizare va rezolva altceva decat ceea ce v-am spus deja.

iOS 8.1.2 jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch

  Procedura de iOS 8.1.2 jailbreak nu se modifica in vreun fel, astfel ca acest tutorial iOS 8.1.1 jailbreak ramane in continuare valabil si pe iOS 8.1.2 cu versiunea 1.2 a programului TaiG, deci nu va trebui sa faceti ceva diferit pentru a va exploata terminalele. Avand in vedere ca prin iOS 8.1.2 jailbreak este posibil acum, e putin probabil ca Apple sa mai lanseze vreo actualizare anul acesta, deci jailbreak-ul ar trebui sa fie valabil pana anul viitor.

  Acestea fiind spuse, Apple ne-a garantat posibilitatea de a ne bucura de iOS 8.1.2 jailbreak si de jailbreak pentru orice versiune a iOS 8 pana la inceputul anului viitor, iar acest lucru cu siguranta o va ajuta sa isi creasca vanzarile in perioada sarbatorilor de iarna. Puteti decarca versiunea 1.2 a TaiG iOS 8.1.2 jailbreak din aceasta pagina, ea fiind momentan indisponibila, iar urmand tutorialul despre care v-am vorbit anterior veti putea face jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch in mai putin de 1 minut.