Prima Pagina aplicatii Clone Alarm – cloneaza-ti alarmele rapid in iOS

Clone Alarm – cloneaza-ti alarmele rapid in iOS

Clone ALarm

  Clone Alarm  este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia pentru iPhone-urile noastre care ruleaza sistemul de operare iOS 8, iar cu ajutorul sau putem multiplica alarmele setate in aplicatia Clock. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tweka-ul ofera posibilitatea de a genera o multitudine de copii pentru alarmele pe care dorim sa le avem, ele putand fi rulate la cateva minute sau ore diferenta unele de altele, totul fiind configurabil prin intermedul unui meniu de setari disponibil in aplicatia CLock.

Compatible with iOS 7 and 8. Don’t you trust snooze or just want to be safe? Your problem is over! Now with Clone Alarm you can easily clone all your alarms! Just Press and Hold any Alarm and a window with options will open! It’s fully integrated with Safe Alarm PRO. I’m planning to add a new way to open the clone window in the future, for now I will stay with Press and Hold.

  Clone Alarm este disponibil pentru descarcare la pretul de 1$ la repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Silviu

  Mie nu mi suna alarma pe iOS 8.1… Se dezactivează singura si aia e… Aveți idee daca este de la safe alarm pro? Alarma e ciudat ca mai suna câteodată dar dimineața între 7 si 10 nu suna niciodată

 • Silviu

  Mie nu mi suna alarma pe iOS 8.1… Se dezactivează singura si aia e… Aveți idee daca este de la vreun tweak? (Am safe alarm pro instalat ) Alarma e ciudat ca mai suna câteodată dar dimineața între 7 si 10 nu suna niciodată

 • Alex

  @Silviu incerca sa o scoti si vezi daca merge.. daca da insemna ca poate e de la aia.Mie pe 4s si pe ipad mini imi merge.

 • Alex

  @Silviu incerca sa o scoti si vezi daca merge.. daca da insemna ca poate e de la aia.Mie pe 4s si pe ipad mini retina imi merge.