iOS-ul devine principala problema a Apple

iOS Apple

  Anual compania Apple lanseaza cate o versiune noua a iOS pentru a implementa functii noi si schimbari ale design-ului pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile sale, insa din pacate ele nu sunt intotdeauna de bun augur. In ciuda tuturor problemelor din trecut cu noile versiuni ale iOS-ului, in 2014 posesorii de iDevice-uri par sa fi avut parte de cel mai mare ghinion cu actualizarile pentru sistemul de operare al companiei americane, numeroase probleme de functionare fiind descoperite in doar doua luni de utilizare.

  Combinand toate acestea si cu lansarea unui update pentru iOS 8.0.2 care a blocat functia de telefonie a iPhone 6 si iPhone 6 Plus in lumea intreaga, Apple a avut parte de un extrem de complicat si pentru 2015 nu se anunta lucruri grozave. Zilele trecute Apple a lansat iOS 8.1.2 pentru utilizatori si nu chiar atat de multa lume este multumita de schimbarile implementate de catre cei din Cupertino pentru el, singura parte buna fiind ca solutia de jailbreak TaiG nu a fost blocata pentru utilizare.

iOS – principala problema a Apple

  Desi ani la rand iOS-ul a fost laudat ca fiind cel mai stabil si mai sigur sistem de operare pentru terminalele mobile, iata ca lucrurile incep sa se schimbe si nu in bine pentru compania Apple. Desi compania Apple are sub comanda una dintre cele mai bune echipe specializate pe optimizarea unui sistem de operare pentru hardware-ul care trebuie sa il ruleze, din pacate vedem ca o data la cateva saptamani de zile mai apare cate o actualizare care contine imbunatatiri minore, rezolvari partiale ale unor functii, stricand in timp altele.

  Anul acesta am avut parte de cele mai multe actualizari pentru iOS din ultimii 2 ani de zile si intr-un articol din trecut v-am spus ca pentru prima oara in ultimii 5 ani vom avea inclusiv o veriune .3 a iOS. iOS 8.3 este dezvoltat in Cupertino pentru a fi lansat anul viitor si daca iOS 8.2 va aduce suport pentru Apple Watch, nimeni nu stie deocamdata ce vom avea in iOS 8.3, dar probabil atunci vor fi rezolvate majoritatea problemelor utilizatorilor.

  Daca anul trecut aveam in vara iOS 7.1.2 care stabiliza iOS-ul Apple, anul acesta avem iOS 8.1.2 la doua luni si jumatate distanta de lansarea oficiala, el continand o buna parte dintre problemele versiunii initiale. N-as vrea sa ma intelegeti gresit, sunt fan Apple, dar o companie laudata trebuie si criticata, altfel uita de unde a plcat si va dezvolta doar produse proaste.

  Voi ce parere aveti, devine iOS-ul principala problema a Apple ?