Google Maps va afisa ghidare pentru benzile de circulatie

Google Maps ghidare banda circulatie

  Google Maps ofera din luna a acestui an un sistem de ghidare pentru benzile de circulatie in SUA, astfel ca aplicatia va sti pe care dintre benzile de circulatie ale unui drum va aflati si va poate directiona mai eficient in timpul deplasarilor. Avand in vedere ca sistemul a fost disponibil numai un SUA pana acum, cei de la Google s-au gandit sa il ofere inclusiv europenilor, astfel ca in perioada urmatoare aplicatia Google Maps disponibila in App Store va fi actualizata cu aceasta functionalitate.

Over the holiday season, if you’re driving back home to see family, or meeting up with friends, you can get where you want to go quickly and easily using voice-guided navigation in Google Maps — now with helpful lane guidance for highways in Germany, France, Italy, Spain, the UK and Ireland. To access turn-by-turn Navigation, open the Google Maps app on Android or iPhone and get directions to a location. Then simply touch the Navigation icon to hear voice-guided directions, complete with lane guidance.

  Noul sistem de ghidare pentru benzile de circulatie va fi disponibil atat pentru posesorii de terminale Android, cat si pentru posesorii de terminale iPhone, deocamdata doar Germania, Franta, Irlanda, Italia, Spania si Marea Britanie avandu-l disponibil. Cei de la Google au promis ca vor implementa functionalitatea pentru proprii utilizatori in perioada sarbatorilor de iarna, astfel ca pana in 2015 il vom putea activa pentru utilizare, dar numai in tarile respective, Romania fiind deocamdata departe de asemenea functionalitati.

  Aplicatia Google Maps pentru iPhone si iPad este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Google Maps

Gratuit

DESCARCA





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: The Google Maps app for iPhone and iPad makes navigating your world faster and easier. Find the best spots in town and the information you need to get there.

Comprehensive, accurate maps in 220 countries…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.5 Mb


11 COMENTARII

  1. Itu, degeaba sunt conturi inregistrate, daca multi dezactiveaza rapoartarile de erori, nu transmit erorile( la ios beta), sa vada si apple ca in Romanica este lume interesata de soft, dar multi le au ca asa e la modă.

  2. Google ofera acest serviciu gratis pt toti, indiferent ca ai telefon cu Android sau Ios, google iti ofera acest serviciu gratis. Apple cere sa achizitionezi un produs Apple astfel incat sa beneficiezi de acest serviciu, iar in România numarul de telefoane sau produse Apple este destul de mic pt o companie ca Apple.
    @iTu, tie un nr de 300k-800k ti se pare ft mare, dar pt Apple este extrem de mic, pt ca sunt tari in care atunci cand se lanseaza un nou Iphone sunt cumparate 5-10 mil de telefoane intr-un weekend, adica jumatate din populatia României, iar acolo vede Apple un adevarat interes si încearcă sa le ofere celor din acele tari acces cat mai mare si mai bun la servicile lor.