OS X 10.10.2 beta 3 a fost lansat de Apple

OS X 10.10.2 beta 3

  OS X 10.10.2 beta 3 a fost lansat cu doar cateva zeci de minute in urma de catre compania Apple, noul build 14C81F fiind disponibil pentru descarcare si instalare de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma OS X. In acest build compania Apple le cere dezvoltatorilor de aplicatii sa isi axeze intens verificarile pe conctivitatea Wi-Fi de care s-a plans foarte multa lume, pe schimbarile implementate in aplicatia Mail a sistemului de operare si in final pe sistemul VoiceOver dedicat.

  Daca sunteti dezvoltatori de aplicatii pentru platforma OS X, atunci OS X 10.10.2 beta 3 poate fi instalat fie din portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii, fie prin intermediul sistemului Software Update.

Articolul precedentSamsung Galaxy S6 – primele imagini apar pe internet
Articolul următoriPhone 6 – iata ce poze grozave poti inregistra (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.