iPhone 6 – iata ce poze grozave poti inregistra (Video)

  iPhone 6 a fost laudat de catre o gama extrem de variata de fotografi profesionisti pentru capacitatea sa de a inregistra poze senzationale folosind camera integrata, iar acum avem o noua dovada a acestui lucru. Fotograful profesionist Kevin Russ, specializat pe calatorii in zone splendide de pe glob, a folosit un terminal iPhone 6 al companiei Apple pentru a realiza o serie de poze in cea mai recenta calatorie facuta de catre el prin lumea intreaga, iar in acest articol puteti vedea doar o parte din ceea ce a inregistrat.

iPhone 6 poza grozava

  Russ este urmarit de catre o echipa de camere care ii inregistreaza toate miscarile si desigur ca putea sa faca poze cu oricare dintre aparatele sale foto, insa probabil a fost platit de catre Apple pentru a pune in evidenta camera iPhone 6. Chiar daca a fost platit sau nu, calitatea experienta sa in a inregistra poze l-a ajutat sa faca o serie de cadre grozave folosind camera terminalului iPhone 6 si cu siguranta nu va fi ultimul fotograf profesionist care va fi platit de catre Apple pentru o asemenea reclama.

  In clipul video de mai sus il si puteti vedea pe fotograf in actiune in timpul calatoriei sale ce a stat la baza inregistrarii acestor poze, iar detalii suplimentare despre tot ceea ce a realizat el gasiti pe blogul sau personal.

15 COMENTARII

  1. Azi mi-am luat un iPhone 6 cu iOS 8.0.2 dacă trec la 8.1.x trebuie restore pentru a nu afecta cumva durata de viața a bateriei !?

  2. Extras din articolul original

    “Of course, most of the images Russ has taken during his long treks in the wild have been edited to some extent. You got it right, the photographer also admits that most of the tweaks he has applied to his awesome photos have been done entirely on the very same iPhone, with the aid of VSCO Cam, one of the more notable photography apps available for iOS and Android. What’s more, the latter has been used to upload said images to the web.”

    Deci, imaginile sunt prelucrate intr-o oarecare masura, atat cu software profesional cat si cu ajutorul unei aplicatii.

  3. In filmul prezentat mai sus fotograful foloseste un Iphone 5S, e foarte usor sa observati dual flash ul sau forma la husa din piele.

  4. Fotografiile sunt foarte editate, daca pot scrie asa… Priviti ultima poza, si obervati plaja de stop-uri ale luminozitatii… Nu exista niciun senzor de imagine care sa poate prelua atatea informatii in registrul de black (arborii din partile laterale) si in registrul de white (norii din centru sus). Imaginea ar fi trebuit sa apara fie supra-expusa (sa fie vizibile detalii in arborii din partile laterale, dar si arsa in partea norilor), fie sub-expusa (asa cum apar arborii din partile laterale, dar fara atatea detalii asa bogate in partea norilor)

    In penultima poza, copacii care apar in partile laterale sunt drepti, insa avand in vedere distanta focala a lentilei de iPhone, acestia ar fi trebuit sa fie inclinati, precum turnuldin Pisa. Orice camera foto cu distanta focala mai mica de 50mm distorzioneaza astfel.

    Cu exceptia ultimei poze, toate celelalte sunt desaturate si fara vibranta, culorile sunt prea spalate.

  5. Cel cu iPhone luat nou cu 8.0.2.
    Asculta ma mine si o să-mi mulțumești. Rămâi cu el la 8.0.2 ca restu sunt praf si pulbere. Eu am avut si 8.1 si stiu ce vorbesc. In afara de 8.0 si 8.0.1 Restu iti papa bateria foarte repede si se mișca infect pe i6. Eu așa ramân pana apare iPhone 7 cu 8.0.2

  6. @DmC
    Asculta-ma si pe mine si pe Crixalis si ramai la 8.0.2 .
    Eu cand mi-am cumparat ip6 avea preinstalat 8.0.2, iar cat l-am tinut instalat, ma tinea bateria in jur la o zi jumate cu o utilizare aproape full time 🙂

    Dupa update la 8.1.x, aceeasi utilizare, daca ma tine jumate de zi pot spune multumesc!