Samsung Galaxy S6 – primele imagini apar pe internet

Samsung Galaxy S6 imagine 1

  Daca specificatiile Samsung Galaxy S6 nu v-au fost de ajuns pentru a va face o parere in legatura cu viitorul smartphone al celor din Coreea de Sud, ei bine iata ca astazi avem si primele presupuse imagini Samsung Galaxy S6. Ele vin de la un website olandez care sustine ca tot ceea ce vedem in imagini este nimic mai mult decat un prototip Samsung Galaxy S6 al carui design nu a fost finalizat de catre compania coreeana, el semanand intr-o foarte buna masura cu actualul Samsung Galaxy S5.

  Avand in vedere ca Samsung Galaxy S6 ar putea fi prezentat cel mai devreme in luna martie, nu este neobisnuit ca acum as apara imagini cu carcasa sau posibilul sau design, acelasi lucru intamplandu-se si in cazul terminalelor iPhone. Exact precum in cazul Apple, cei de la Samsung nu reusesc sa isi protejeze suficient de bine fabricile pentru a impiedica scurgerea de informatii privind viitoarele lor produse, astfel ca lumea intreaga afla din timp cum va arata un varf de gama Samsung inainte ca el sa poata fi prezentat oficial.

Primele imagini Samsung Galaxy S6 apar pe internet

Samsung Galaxy S6 imagine

  Desi exista sanse ca imaginea Samsung Galaxy S6 sa fie trucata doar in ideea de a obtine atentie din partea presei din intreaga lume, deocamdata nu este nimic car sa infirme autenticitatea sa, asa ca pana la proba contrarie ea este reala. Ceea ce se poate vedea in imagine, separat de similaritatile cu design-ul Samsung Galaxy S5, este mentinerea butonului Home care functioneaza ca si cititor de amprenta, dar si a butoanelor back si a celui pentru accesarea meniului de optiuni al sistemului de operare.

  Samsung Galaxy S6 ar trebui prezentat la Mobile World Congress, sau poate chiar o luna mai tarziu, cei de la Samsung organizand conferinte de presa speciale pentru produsele lor. In ceea ce priveste lansarea Samsung Galaxy S6, ei bine ar putea avea loc cel tarziu la inceputul lunii mai.