Real Racing 3 Ferrari update este disponibil in App Store (Video)

  Real Racing 3 este unul dintre cele mai populare jocuri de tip racing disponibile pentru iPhone, iPad și iPod Touch, el fiind publicat în App Store de către compania EA Games cu mai bine de un an de zile în urmă. Pentru că titlul este atât de popular, compania sa dezvoltatoare a lansat o nouă actualizare în cursul serii trecute în App Store, ea aducand pentru fanii Ferrari o gama extrem de diversificata de masini puternice din portofoliul companiei italiene.

Master three generations of Ferrari vehicles and become a true racing legend!

  • Join Scuderia Ferrari – Follow Ferrari from its origins to today’s engineering marvels with the 1950 375 F1, 1995 412 T2 and 2014 F14-T.
  • Three generations, three challenges – Complete three exciting special events for a chance to own each of these iconic cars.
  • Monza racetrack – One of the first purpose-built racetracks in the world, this palace of speed is a perfect showcase for the Italian motor industry.
  • 3 New Ferrari Series – Over 140 new events in total.

    Mai mult decât atât, noua versiune a jocului aduce peste 140 de evenimente noi in total, ele fiind compuse din 3 serii de curse Ferrari, pista de curse Monza, plus o multitudine de alte provocari pe care le puteti incerca oriunde si oricand. Real Racing 3 este disponibil pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

Pretul initial:
Nume:
Real Racing 3

Gratuit

s





Developer: EA Swiss Sarl
Universala
Categoria: Games


Descriere: **#1 Top Free App in over 100 countries**
Real Racing 3 is an award-winning franchise that sets a new standard for mobile racing games it really must be experienced to be believed.

TabbyAwards 2014 WINNER: Best Action, Adventure, Arcade & Racing Game
M…


Dimensiunea aplicatiei este: 1356.3 Mb