iPhone 6 nu este mai rapid decat Google Nexus 6 si Samsung Galaxy Note 4 (Video)

  In luna septembrie v-am prezentat o comparatie facuta de catre un videoblogger american care demonstra ca iPhone 6 umileste Samsung Galaxy S5 si HTC One M8 intr-un test de viteza, iar astazi vedem ca nu acelasi lucru poate fi spus despre Google Nexus 6 si Samsung Galaxy Note 4. Desi nu vorbim despre o umilinta pentru ca diferenta in indeplinirea task-urilor este de doar 4 secunde intre Google Nexus 6 si iPhone 6, terminalul celor de la Apple nu este la fel de rapid precum varfurile de gama ale Google si Samsung.

  Desi diferenta dintre ele nu este mare, acest lucru conteaza mai putin pentru ca in final intr-un test de performanta conteaza cine castiga, iar in acest caz iPhone 6 nu castiga absolut nimic, ba din contra. Era normal ca terminalele Samsung si Google sa fie mai rapide multumita procesoarelor mai puternice, singurul avantaj al iPhone 6 fiind placa grafica, care genereaza in toate testele sintetice rezultate mult mai bune decat cele doua competitoare.

  Desi iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu vor fi vreodata mai puternice decat noile terminale Android, Apple a implementat un procesor triple-core si 2 GB RAM in iPad Air 2, umilind in testele sintetice toate terminalele mobile Android concurente. In aceasta idee, iPhone 6S va avea performante cu minim 50% mai bune decat cele ale actualelor smartphone-uri Apple si vom avea parte de o experienta de utilizare grozava anul viitor.