Prima Pagina Cydia Lista de tweak-uri compatibile cu iOS 8.1.2

Lista de tweak-uri compatibile cu iOS 8.1.2

iOS 8.1.2 jailbreak Cydia

  Saptamana aceasta iOS 8.1.2 a fost lansat, iar dupa cum probabil stiti deja, iOS 8.1.2 jailbreak este posibil dupa ce solutia TaiG a fost actualizata de catre dezvoltatorii sai pentru a fi compatibila cu cea mai recenta versiune a iOS. Avand in vedere ca avem jailbreak de care ne putem folosi, ei bine probabil va intrebati si care dintre tweak-urile disponibile in momentul de fata in Cydia sunt compatibile cu iOS 8.1.2, iar in aceasta idee a fost creata lista de mai jos pentru noi.

  In ea veti gasi listate, cu o acuratete relativa, toate tweak-urile care ar trebui sa fie compatibile in momentul de fata cu iOS 8.1.2 fara a fi necesara altceva decat actualizarea lor sau instalarea directa din repo-ul in care se afla. Tweak-urile sunt actualizate in mod constant, asa ca daca nu vedeti vreunul dintre ele ca fiind compatibil, puteti verifica aplicatia Cydia zilnic deoarece exista o sansa foarte mare ca el sa fie actualizat rapid de catre dezvoltatorul sau pentru noi.

Lista de tweak-uri compatibile cu iOS 8.1.2

 • Bobsica

  Exista ceva tweak-uri sa rezolve problems cu lagul la apel ca ma dispera panarama asta de ios ca asa am ajun s il fac o panarama.

 • Robert

  Imi poate da cineva linkul cu jaitbraker pentru ios8.1.2

 • Daniel73

  answering delay….Curios că problema a apărut undeva pe 8.0.x beta și chiar cu 8.1.2 nu a fost rezolvata. Este functia cea mai utilizata pe telefon și ar fi trebuit să fie rezolvata de urgență…dar se pare ca nu e asa simplu

 • Ovi06

  pe care model e lag?eu am ip6 si n-am lag

 • Daniel73

  iPhone 6 ios 8.1.1…la fel si pe 5s ios 8.0.1

 • AlinTihan

  Cum se numește tweakul pentru a schimba cum se vede cat semnal ai?

 • alex

  A mai intampinat cineva probleme cu Youtubetomp3? Se downloadeaza melodia dar nu o pot adauga in ipod. Imi spune unknow error.

 • ionut

  pe i5 ios 8.1.2 merge fara probleme aplicatia chiar am si downloadat melodii.