Digi Mobil 3 luni gratuit daca te portezi pana de Craciun

Digi Mobil 3 luni gratuit

  La scurt timp dupa incheierea campaniei Digi Mobil pentru Black Friday, operatorul de telefonie mobila a initiat una noua dedicata reducerilor de Craciun, oferindu-le celor interesati 3 luni de abonament gratuit daca se porteaza in reteaua sa pana pe 31 decembrie. Orice roman interesat poate beneficia de Digi Mobil cu 3 luni gratuite atunci cand se porteaza dintr-o alta retea de telefonie mobila in cea a Digi Mobil, insa totul trebuie sa se intample in perioada 05 – 31 decembrie 2014.

  Mesajul de mai jos este public in pagina dedicata promotiei pe website-ul operatorului de telefonie mobila Digi Mobil, iar dupa cum puteti vedea, separat de oferirea a 3 luni gratuite la orice abonament, exista si reduceri pentru telefoane mobile. Mai mult decat atat, cei care se aboneaza al Digi Mobil pana in data de 18 decembrie intra automat in Tombola Digi care le poate aduce unul dintre cele peste 3500 de premii puse la “bataie” de catre compania RCS & RDS care detine operatorul de telefonie mobila.

  Acestea fiind spuse, inainte sa va portati trebuie sa stiti ce va asteapta.

Vino cu numarul tau la Digi Mobil, in magazinele noastre, in perioada 05 – 31 decembrie 2014 si primesti 3 luni gratuite la orice abonament de telefonie mobila!

Poti sa alegi, in functie de cat vorbesti, convorbiri nelimitate in retele fixe si mobile, nationale si internationale sau minute incluse in abonament. Primesti cele mai mici preturi pentru telefonie mobila si internet mobil inclus cu care navighezi la viteza maxima, de 21,6 Mbps, in limita a pana la 5GB de trafic. Vezi mai jos informatii despre abonamente.

Iti oferim si o gama variata de telefoane mobile, la preturi promotionale sau gratuite! Daca te intereseaza un anumit telefon, alege-ti direct AICI telefonul, urmand sa selectezi abonamentul dorit.

In plus, daca te abonezi pana pe 18 decembrie, poti intra in Tombola Digi si poti castiga unul din peste 3500 premii! Ca sa te poti bucura de toate aceste avantaje, am prelungit programul tututor magazinelor noastre. Te asteptam!