Opera Mini pentru iPhone si iPad a fost actualizata, iata ce aduce nou

Opera Mini iOS 8

  Opera Mini este unul dintre cele mai utilizate browsere pentru navigare pe internet folosind terminale mobile, iar in cursul zilei de ieri versiunea pentru iOS a fost actualizata de catre cei de la Opera. Noua versiune a aplicatiei aduce o multitudine de noutati, printre care : posibilitatea de a deschide in Opera Mini link-uri vizibile in alte aplicatii, optiunea de a cauta continut din clipboard, posibilitatea de a accesa pagini web salvate in clipboard si posibilitatea de a partaja link-uri din meniurile contextuale.

New features:
– Open links in Opera Mini from other applications
– Easily search for content of your clipboard
– Open urls stored in clipboard with one tap
– Share links and content right from context menu

Fixes:
– Various UI fixes and improvements
– Fixed minor stability issues
– Improved performance especially on older devices

  Separat, Opera Mini rezolva diverse probleme ce apareau in interfata sa, imbunatateste interactiunea cu butoanele, rezolva probleme de stabilitate si imbunatateste radical performantele generale. Opera Mini este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Opera Mini web browser

Gratuit

DESCARCA





Developer: Opera Software ASA
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Download Opera Mini and get going with one of the fastest web browsers on iPhone, iPad and iPod Touch. Introducing Opera Minis video boost feature. It crunches down the size of the videos before they arriv…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.8 Mb