iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt inca greu de gasit in magazinele partenere Apple din lumea intreaga

iPhone 6 iPhone 6 Plus termene livrare

  Aproape trei luni de zile au trecut din momentul lansarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa cele doua smartphone-uri ale companiei Apple sunt in continuare greu de cumparat din Apple Store-uri, sau magazinele partenere ale companiei. In imaginea de mai sus aveti un tabel realizat de catre un analist specializat pe compania Apple si produsele lansate de catre ea, el catalogand disponibilitatea ambelor iPhone-uri noi in diverse tari importante de pe glob.

  Dupa cum puteti vedea, in momentul de fata toate Apple Store-urile si magazinele partenere APple din cele 9 tari verificate listeaza termene de livrare de 3 – 5 zile lucratoare pentru orice model al iPhone 6 sau iPhone 6 Plus comandat online. Termenele de livrare nu exista sau sunt mai mici pentru clientii care viziteaza un magazin fizic, acolo stocurile fiind separate si de obicei mai bune, avand in vedere ca majoritatea oamenilor prefera sa faca cumparaturi online.

  In Romania ambele terminale sunt disponibile pentru cumparare intr-o multitudine de magazine online si la preturi mai mici decat in Apple Store Europa pentru unele dintre ele, deci “problema” exista doar la magazinele Apple. In general in preajma sarbatorilor de iarna Apple reuseste sa ajunga din urma cererea de pe piata si anul acesta lucrurile nu par sa fie chiar atat de diferite, Apple reusind sa livreze in timp util atat comenzile pentru iPhone 6, cat si cele pentru iPhone 6 Plus.

3 COMENTARII

  1. Va spun asta din proprie experienta 🙂 eu din Brașov mi am comandat săptămâna trecută 6 plus și la telefon mi sa spus ca dacă găsesc în Brașov stocuri sa merg sa iau de aici 🙂 căci în București era stoc 0 iPhone 6 și 6plus deci gândiți-vă ca nu avuseseră stoc de 2000 telefoane poate era dublu și totuși nu mai aveau nici un model în tot Bucureștiul…. Noroc ca în Brașov 6 plus mai era ca și la noi 6 lipsea cu desăvârșire…

  2. eu in america am stat 2 ore la coada pt iph6, pana la urma m-am lasat pagubas si mi-am luat 5s-ul. dupa am aflat ca oricum stateam degeaba pt ca cei care stateau la coada erau cei ce facusera precomanda… nu stiu ce e isteria asta?!? e totusi doar un telefon…