Asa arata o oferta de angajare la Apple

Oferta angajare la Apple

  Apple este una dintre cele mai populare companii de pe glob si desigur ca foarte multi oameni sunt interesati sa lucreze in cadrul birourilor sale din intreaga lume, dar oare cat de palpitanta poate fi aceasta angajare ? Intr-o incercare de a explica cum decurge un asemenea proces, un barbat care a incercat sa se angajeze in cadrul Apple cu 4 ani de zile in urma ne prezinta acum oferta de angajare trimisa de catre Apple pentru el, iar ina ceste imagini o puteti vedea cu totii.

Well designed, great unboxing experience and super high quality materials. The code review was brutal. The author of UITableView eviscerated every decision I made in the design of that piece of work. It was pretty obvious that at that moment, everything was a bust. What I also did realise was also how high the bar was and that I had a lot of work to do. 

  Totul a inceput cu 4 ani de zile in urma cand barbatul numit Jeremy Foo a dat un interviu cu unul dintre inginerii specializati ai companiei, acesta criticandu-i fiecare decizie luata in cadrul unui test ce implica scrierea de cod. Dupa 4 ani de zile in care si-a fondat chiar si un startup, barbatul a ajuns intr-un final sa aiba parte de un nou interviu cu seful echipei care dezvolta Apple TV-ul in cadrul companiei Apple, o vizita platita catre sediul din Cupertino fiind aranjata pentru el.

Oferta angajare la Apple 1

  Dupa 5 sesiuni de interviuri a cate 45 de minute fiecare, el a obtinut slujba in cadrul companiei si va incepe din ianuarie sa lucreze cu echipa care dezvolta viitoarele versiuni ale Apple TV-ului. Oferta de angajare in cadrul Apple i-a fost trimisa prin curier si conform descrierii facute de catre Foo, ea a fost impachetata precum un produs care urmeaza sa fie vandut intr-un magazin, oferindu-i celui chemat spre angajare impresia ca urmeaza sa lucreze in cea mai cool companie de pe glob.