Investitorii au pierdut sume serioase de bani ignorand actiunile Apple

Actiuni Apple

  Actiunile Apple au avut o evolutie fluctuanta anul acesta si investitorii americani nu s-au grabit sa le cumpere, in parte la sfaturile analistilor care nu au estimat in mod corect modul in care au crescut preturile pe parcursul anului. Intr-un articol extins, o celebra publicatie americana vorbeste despre greselile pe care analistii americani le-au facut pe parcursul acestui an financiar, ei fiind criticati pentru faptul ca au evitat sa recomande achizitionarea actiunilor Apple, care au avut parte de cresteri pe majoritatea parcursului anului.

  Impreuna cu actiunile Apple si actiunile celor de la Microsoft au avut parte de un am bun, unul dintre analisti afirmand ca evolutia celor doua companii a fost una surprinzatoare la care nu se astepta. Daca un analist sustine ca nu se astepta ca o companie sa aiba o evolutie buna pentru pretul actiunilor, atunci este clar ca unii dintre cei care se ocupa de recomandari pentru achizitii nu sunt chiar atat de bine pregatiti pentru acest lucru, asa ca probabil anu viitor vor face greseli similare.

  Partea buna pentru Apple este ca anul viitor actiunile sale vor fi mult mai interesante pentru cei care investesc sume serioase de bani in bursa, asa ca probabil vom asista la noi recorduri pentru pretul lor. Partea proasta pentru Apple este ca in ultimele zile pretul actiunilor sale a inregistrat scaderi constante fara vreun motiv serios, dar aceste lucruri se intampla destul de des in perioada Craciunului.