Asa arata iPhone-ul tau dupa ce-l bagi intr-o carcasa si uiti sa-l cureti

iPhone murdar carcasa

  Multi posesori de terminale iPhone folosesc o carcasa pentru a proteja propriul dispozitiv de lovituri sau cazuturi, insa din pacate uita sa il mai scoata din ea pentru a il curata din cand in cand. Avand curajul de a isi scoate iPhone-ul dintr-o carcasa montata cu foarte mult timp in urma, un utilizator a descoperit cu uimire ca al sau terminal iPhone are acum un design complet diferit din cauza prafului si a diverselor altor obiecte care si-au facut o casa sub carcasa de-a lungul timpului.

  Daca imaginea de mai sus nu este suficient de motivatoare pentru voi in ideea de a av a ajuta sa intelegeti ca un iPhone trebuie curatat in mod constant daca este utilizat sub carcasa, atunci poate urmatoarele cuvinte o vor face. Printre toata mizeria pe care o vedeti acolo se ascund si o gama extrem de diversificata de microbi care pot sta la baza unui numar foarte mare de boli pe care voi le puteti evita daca aveti pur si simplu grija sa va curatati terminalul iPhone o data pe saptamana.

  Desigur ca nu toate terminalele iPhone plasate in carcase vor arata la fel, insa daca sunt utilizate de foarte mult timp, exista sanse foarte mari sa adune cel putin la fel de multa mizerie precum cel din imaginea de mai sus.