Bose dezvolta un serviciu de streaming pentru muzica

Bose streaming internet

  La doar o saptamana dupa ce produsele Bose au fost reprimite in magazinele online ale companiei Apple aflam despre planurile de a concura cu Apple ale producatorului de casti si accesorii pentru muzica. Conform unor informatii obtinute direct din website-ul Bose, compania intentioneaza sa lanseze un serviciu de streaming pentru muzica, adica un concurent pentru actualul iTunes Radio, dar si pentru Beats Music, ambele permitand ascultarea de muzica pe internet folosind un abonament.

You will help to develop a holistic view of the customer journey through the Bose ecosystem as it relates to our streaming music experiences. You will work with a cross-functional team to implement meaningful and delightful design solutions into experiential concepts and prototypes. You will collaborate with development teams to realize the execution of your designs.

  Bose a publicat pe propriul website o oferta de angajare pentru un inginer specializat pe dezvoltarea de sisteme de streaming pentru muzica, el avand rolul de a lucra cu o echipa dedicata care dezvolta deja acest sistem pentru companie. Bose cauta in principal ingineri care au fost angajati ai unor servicii populare de streaming precum Pandora, Spotify, Songza, Beats Music, SiriusXM, Rhapsody, iHeartRadio, RDIO, etc, asa ca are planuri foarte mari pentru viitor.

  Desigur ca pentru Bose ar fi extrem de complicat sa concureze cu o companie precum Apple, dar din moment ce Beats face parte din gigantul american, nu prea are alte solutii pentru a ramane competitiva pe piata.