Applicatii despre starea vremii pentru iPhone – care sunt cele mai bune ?

aplicatii vreme iPhone

  Indiferent de locatia in care va aflati, probabil aveti de multe ori nevoia de a afla care este starea vremii in zona voastra, sau poate intr-un oras spre care calatoriti, ori in zonele prin care urmeaza sa treceti. Pentru a ne ajuta sa aflam mai rapid aceste informatii, compania Apple a implementat de la bun inceput in iOS o aplicatie numita Vreme, sau Weather, ea afisand in timp real informatii privind starea vremii din locatia in care ne aflam cu prognoza meteo pentru urmatoarele zile.

  Aplicatia Vreme nativa a iOS-ului este doar una dintre multiplele aplicatii despre vreme disponibile in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar informatiile sale sunt departe de a fi exacte in orice conditii, mai ales pentru Romania. In aceasta idee, eu coroborez de obicei informatiile aplicatiei Vreme cu cele afisate de catre Yahoo! Weather, asa ca in majoritatea cazurilor obtin o situatie cat se poate de exacta cu privire la modul in care va evolua starea vremii in urmatoarele zile.

  Daca totusi doriti mai multa diversitate, in App Store veti gasi inclusiv aplicatia Google News & Weather care ofera informatii actualizate si detaliate despre starea vremii, aplicatia InstaWeather Pro fiind cel putin la fel de buna, dar mult mai atractiva. Separat de acestea care sunt foarte populare, in App Store exista o multitudine de alte aplicatii similare care preiau informatiile din aproximativ aceleasi surse precum cele mai cunoscute, insa desigur ca functionalitatea difera.

  In aceasta idee, va intreb ce aplicatii despre vreme folositi si cat de utile vi s-au parut, raspunsurile voastre date in comentarii putand ajuta alti utilizatori sa descopere noi aplicatii pe care sa le utilizeze.