Photo Sphere Camera – aplicatia Google pentru inregistrarea de poze a fost actualizata

Google Photo Sphere Camera

  Photo Sphere Camera este o aplicatie lansata in cursul acestei veri in App Store de catre compania Google, ea fiind dezvoltata special pentru cei carora le place sa inregistreze poze la 360º. In imaginile acestui articol aveti prezentata interfata aplicatiei care ne descrie modul in care putem inregistra aceste poze, ele putand fi mai apoi publicate in serviciul Google Maps detinut tot de catre compania Google. Aplicatia a fost actualizata in cursul serii trecute, ea permitand o mult mai usoara organizare a librariei foto/video, imbunatatirea calitatii imaginilor inregistrate, optimizarea lor pentru a imbunatati calitatea si in final implementarea unor optiuni noi pentru vizualizarea de informatii pe harti.

  • Your library is now organized into two tabs, Private and Public, making it easier to keep track of your content.
  • Image quality is seeing a boost as we’ve improved blending, low–light photography, and the output resolution when shooting with an iPhone 6 or iPhone 6 Plus.
  • The map has been upgraded so that you can expand/contract it as needed.

  Rolul aplicatiei este de a oferi platformei Google Maps noi poze pentru diversele locatii de pe glob in care poate nici macar nu exista Street View, cei de la Google mizand pe faptul ca utilizatorii vor dori sa-si imparta experientele personale cu lumea intreaga. Photo Sphere Camera este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Photo Sphere Camera

Gratuit

DESCARCA





Developer: Google, Inc.
Categoria: Photo & Video


Descriere: Create beautiful 360 images and publish them on Google Maps. At up to 50 megapixels, these high-resolution photo spheres let you to look up, down and all around to revisit the amazing places youve been an…


Dimensiunea aplicatiei este: 22.4 Mb