ReachWeather aduce cea mai rapoda metoda de a afla informatii despre vreme

ReachWeather

  ReachWeather este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru posesorii de iPhone 6 si iPhone 6 Plus, el folosind sistemul Reachability pentru a ne afisa rapid informatii privind vremea din locatia noastra. Sistemul Reachability ne permite sa utilizam mai usor cu o singura mana terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, o dupa atingere a inelului Touch ID din jurul butonului Home coborand interfata sistemului de operare la jumatatea ecranului pentru a permite accesarea elementelor grafice din regiunea sa superioara.

ReachWeather puts the current weather conditions in your Reachability view (on supported devices). Configure options from Settings. How to use ReachWeather

  • Navigate to Settings > ReachWeather
  • Type in your city name into the space provided and hit “Return”.
  • Hit the “Back” button.
  • You can now activate Reachability (by double-tapping TouchID) and view your current weather conditions while in any app.

  ReachWeather foloseste spatiul ramas gol dupa coborarea interfetei iOS 8 pentru a afisa informatii despre vreme tuturor celor interesati, accesarea acestui sistem fiind mult mai simpla decat cautarea unei aplicatii de vreme prin terminale. ReachWeather este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in repo-ul BigBoss al Cydia.