Facebook implementeaza o functie de cautare pentru stickere

Facebook stickers

  Separat de functia de optimizare automata a pozelor, compania Facebook a lansat in cursul noptii trecute un nou sistem pentru posesorii de iDevice-uri si calculatoare, el permitand cautarea de stickere pentru utilizare in covnersatii. Optiunea este disponibila indiferent de unde este accesata reteaua de socializare, ea permitand cautarea prin imensa baza de date de stickere disponibile pentru noi, utilizatorii putandu-si exprima mult mai usor gandurile si sentimentele in conversatii cu alte persoane.

  Functia este afisata automat in momentul in care este accesata interfata de introducere a stickerelor in conversatii, cautarea putand fi facuta cu rezultatele afisate in timp real in functie de termenii cautati. Dupa cum probabil va imaginati deja, functia de cautare pentru stickere va afisa doar acele emoticoane care sunt disponibile gratuit pentru utilizare, sau cele pe care le-ati cumparat deja si le aveti atasate conturilor voastre, altele nefiind listate de catre compania americana pentru trimitere.

  Functia este disponibila de aseara pentru utilizatorii care acceseaza aplicatia Facebook Messenger sau functia de chat de pe calculatoare, insa nu toti ce care folosesc reteaua de socializare Facebook o pot utiliza acum, compania activand-o treptat in intreaga lume, deci daca nu o aveti activa, va trebui sa asteptati.